Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 25. juna

Stidljivi, ekonomični i brižni - šta karakteriše rođene 25. juna...

Pokazujete dve strane, prema sebi ako ne prema drugima. Jedna strana vaše prirode je snažna, aktivna, samopouzdana. Druga je slaba, pasivna, sanjalačka, koja ima potrebu da sve u vezi s vama vidi kao harmonično, a da prezire svađu više nego bilo šta drugo pod suncem. Ne volite da kažete NE. Iako je to prilično daleko od ljubaznosti, upamtite da je esencija uspeha sposobnost reći NE, i da niko ko nije naučio da to kaže nikad nije uspeo u životu. U većem obimu žudite za slavom i nagradama.

Sreća, smeh, radost: 9 najlepših citata o osmehu...

Imate dobar glas pa bi mogli biti dobar javni govornik. Ako ste žena, scena će vas verovatno privlačiti, a bili bi dobri kao glumica u emotivnim ulogama. Pokazujete ljubav i volite da je oko vas stalno nekakva gužva. Istovremeno ste vispreni, ekonomični i veoma vodite računa o detaljima svojih troškova. Vaš moto je „Vodi računa o penijima, a funte će se brinuti same o sebi".

Paolo Koeljo otkriva tajnu 2 džepa: da li je jači materijalni ili duhovni svet...

Ako ste muškarac, verovatno ćete se uzdići na neku eminentnu poziciju u svetu, a vaše ime će biti poznato velikom broju ljudi u janvosti. Ostljivi ste na omalovažavanje i lako se uvredite. Trebalo bi da negujete više iskrenosti kada razgovarate s drugima, a ako bilo ko kaže bilo šta što bi vas uvredilo, uzvratite odmah umesto što čekate i premišljate se u tišini. Oslobodite se stidljivosti, ali u isto vreme se pobrinite da ne odete predaleko. Nakon nekog doba, verovatno će vam to ići mnogo lakše u životu.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.