Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 25. jula

Talentovani, borbeni i vladari humora - evo šta karakteriše rođene 25. jula...

Višestruko ste talentovani. Učeni ste, umetnički i naučni tip, i imate određeni dar za dramu što vas čini svestranom osobom. Razumni ste i demokratični. Imate dobar glas pa bi trebalo da možete da govorite u javnosti. Vrlo ste impulsivni i skloni ste tome da planete zbog sitnice, osim ako ste naučili da se kontrolišete. Upamtite da nekoliko reči izgovorenih u to vreme mogu uništiti čitav vaš život i pokvariti sreću tuđeg.

10 stvari na koje svi zaborave kad odrastu: evo kako da celog života budete dete u srcu...

Imate dosta ličnog magnetizma, pa možete biti vođa gde god da se nađete. Bez sumnje, dosta ste duhovno jaki. Istovremeno, vrloizrazito ste praktični, pa bez sumnje možete postići veliki uspeh u životu u materijalnom smislu. Maštoviti ste i reagujete na ideje drugih ljudi. Negujte više smisla za humor, jer vam to može više pomoći u životnoj borbi.

7 jednostavnih koraka do istinske sreće: dobrodošli u srećniji život...

Ako ste žena, skloni ste tome da pronalazite tuđe greške, što je navika koju morate eliminisati, pre svega ostalog. Talentovan ste i dobar muzičar. Čuvajte se svakog čije je jedno oko zrikavo, jer čitava vaša buduća sreća zavisi od izbegavanja onoga što vam nudi. Odani ste, ali i zahtevate posvećenost zauzvrat. Verovatno imate simboličke snove, pa bi trebalo uložiti malo napora da ih rastumači neko stručan. Posebnu pažnju obratite na sva upozorenja koja vam se na ovaj način daju.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.