Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 24. juna

Atraktivni i vredni ljudi nežnog srca - šta karakteriše rođene 24. juna...

Atraktivni ste, pametni i imate dosta magnetizma koji vas čini liderom. Dobar ste govornik i kozer. Strogi ste, a opet nežni. Imate dobar poslovni um i uspećete u zarađivanju novca. Imate dobro oko za detalje, a istovremeno ste sposobni da razmišljate o velikim stvarima i da se nosite s velikim poduhvatima. Previše se držite novca, a treba da naučite da delite milosno, prema prilikama, i da budete malo iskreniji i otvoreniji u svojoj saradnji s drugima.

Zašto volimo Zemlju izlazećeg sunca: 9 lekcija koje svako treba da nauči i ako ne poseti Japan...

Volite da sakupljate stvari, a jedna od glavnih slabosti vam je vezanost za materijalne stvari i imovinu. Kod žena je ovo opravdano jer vole da ulepšavaju svoj dom, i prirodno više imaju smisla za lepo i vole boje nego muškarci. Vešti ste sa zakonom i finansijama, opažate, jasno rasuđujete i marljivi ste. Možete misliti da je vrlina da druge podstaknete da daju nego da sami dajete. Vodite računa - to je mana koja bi trebala da se ukloni. Ako ste žena, onda ste uglavnom smireni i donekle proračunati. To ne znači da ste teški ili cinični, već samo da vaše srce i vaš razum neće ići jedno uz drugo.

Ljubavna pesma: Iskra Tanodi: VOLIM TE...

Naučite da verujete više svojoj intuiciji i da se oslanjate na osećaje kao vodilju. Sve je prisutno, samo mu treba dati šansu. Vi najverovatnije niste toliko emotivni koliko ste umni i strastveni. Morate dobro voditi računa o svom zdravlju, naročito o plućima koja su slaba tačka. Puno vežbajte. Prvi i treći mesec u godini treba da budu srećni za vas, a petnaesti dan u mesecu je onaj u kom bi vam se najviše dešavale i srećne stvari i maleri. Zato, čekajte ga s pažnjom.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.