Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 24. jula

Maštoviti, emotivni i mudri - evo šta karakteriše rođene 24. jula...

Vrlo ste maštoviti i prijatni, entuzijasta i prilagodljivi. Volite boje i toplotu; ne možete da podnesete ljude koji su lenji ili koji uživaju u nekoj vrsti polu-života poput mekušaca ili riba. Uvek morate biti u pokretu i uposleni. Imate veliko zanimanje za ljudski rod, i izvanredno razumete motive koji upravljaju ljudskom prirodom. Odlično procenjujete karakter. Imate odličnu memoriju, kojoj je samo potrebna vežba da bi se fenomenalno izrazila. Volite dobru hranu i piće, i sve dobro što život pruža.

Doreen Virtue: kako da zamolimo anđele za srećne ljubavne i porodične odnose...

Intuitivni ste i zanimaju vas sve stvari koje se tiču spiritualnog, okultnog ili misterioznog. Ove teme su vam uvek tajno bile fascinantne. Verovatno vas zanimaju neobične stvari, kao što su rukopisi, fizionomija itd. Originalni ste i inventivni.

Koji ste tip ličnosti i kako podnosite stres...

Ako ste žena, izuzetno ste emotivni, a vaše strasti su vrlo snažne. Verovatno ste veoma živopisni, Imate istančan smisao za humor. Intelektualni ste tip, volite dom i komfor koji pruža. Narandžasta i crvena su vaše boje, a rubin i smaragd su vaše drago kamenje. Uvek se čuvajte da ne reagujete impulsivno ili plahovito, jer je to u vašoj prirodi. Nedostaje vam koncentracije.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.