Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 23. maja

Mistična energija, harizma i urnebesan humor - zašto volimo osobe rođene 23. maja?

Vi ste nervozan, energični tip osobe koja je uvek u pokretu, i koja voli da vidi druge ljude oko sebe takođe uposlene. Na vas lako utiču oni iz vaše okoline, pa bi trebalo da naučite da budete više nezavisniji od njih. Trebalo bi da vam lepo stoje bela, plava ili bilo koja druga svetla boja. Beril je kamen koji bi trebalo da nosite, ako je moguće, jer vam donosi sreću.

Devica u srcu čuva prvu ljubav, a Lav ne zaboravlja poraz: koje uspomene večno čuva vaš horoskopski znak...

Trinaesti će se ispostaviti kao srećan dan za vas, a najsrećniji dan svog života ćete doživeti 6. marta.

Uspesi i porazi će se smenjivati u vašem životu, na vrlo neočekivane načine, a čini se da se ponavljaju u određenim ciklusima. Dobro govorite, dobar ste mimičar i imate sposobnost da zabavite sve ljude u prostoriji. Ako ste muškarac, dobar ste govornik; ako ste žena, vaši ukusi i talenti će biti radije usmereni ka sceni. Nikada nećete biti zadovoljni malim uspesima, jer možete da postignete daleko veće stvari, ako se na to rešite i usmerite.

3 lica svakog horoskopskog znaka: evo koja dekada znaka kroji vašu sudbinu...

Nečiji izgled vas može zaneti; niste toliko posvećeni analiziranju karaktera osobe pred sobom. Morate gledati i ispod površine. Verovatno ćete steći dosta novca rano u životu, ali ako ne budete oprezni i pažljivi, sve možete izgubiti vrlo brzo. Naročito budite obrazivi s investicijama, i nemojte previše verovati ljudima. Zaljubljive ste prirode, a to niste u stanju uvek da kontrolišete kao što nekad želite. Poradite još na svom samopouzdanju.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.