Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 23. juna

Talentovani, kreativni i umiljati - šta karakteriše osobe rođene 23. juna...

Vatreni ste i plahoviti, živahni, nemirni i promenljivi. Volite putovanja i ne možete da ostanete kod kuće ili na nekom mestu dugo vremena. Veoma volite muziku, kreativni ste i originalni. Vaša strastvena priroda je veoma snažno razvijena, pa morate voditi računa da je držite unutar granica inače vam može naneti mnogo štete.

Pismo za svakog muškarca: zašto treba da volimo ili ostavljamo božanstvene žene...

Ako ste žena, saosećajni ste, nežni i prijatni; zahtevate mnogo od drugih, ali ste uvek spremni da uzvratite s kamatom. Rođena ste domaćica, volite dom i decu. Trebalo bi da se udate mladi. Volite književnost i mogli bi da budete dobar pisac kratkih priča, a naročito bi fikcije bile dobar izbor. Ostavljate utisak, puni ste informacija; najčešće se vodite svojim osećanjima umesto razumom. Imate snažnu volju, ali zbog uticaja drugih ne možete da budete nezavisni koliko bi trebali da budete.

10 najlepših Hafizovih citata o ljubavi: inspirativne misli velikog persijskog pesnika...

Volite prirodu i životinje, a i one vole vas. Imate brojne talente. Volite dobru hranu, dobru odeću i pružanje komfora telu. Ovo se posebno odnosi na žene rođene na današnji dan. One vole nakit svake vrste, čak i bižuteriju, i mogu se gotovo varvarski kititi raznim perlicama i sličnim ukrasima. Trebalo bi da imate oštre crte lica, dobru figuru i da budete vrlo privlačni suprotnom polu. Morate biti obazrivi prema zdravlju, da ne jedete previše masnu hranu niti da skraćujete potrebno vreme za spavanje. Ako ste muškarac, mogli bi biti dobar glumac ili govornik, mada bi vam i karijera muzičara bila proboj. U celosti, vrlo mila ličnost.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.