Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 22. maja

Uspešni u poslu i rođeni pod srećnom zvezdom - evo kakav karakter imaju rođeni 22. maja...

Za one koji su rođeni ovog dana, književne i umetničke sposobnosti se izdvajaju iznad svega ostalog. Možete biti veliki i uspešan pisac; ili, u drugom slučaju, umetnik ili muzičar - šta god vam više privuče pažnju. Prirodno ste nadareni tako da morate samo da to održavate da biste se istakli i postigli uspeh u bilo kom poslu koji poduzmete. Svestrani ste i možete dobro obavljati više stvari.

Kako zakon privlačenja deluje na društvenim mrežama: 7 saveta za što manje negativnosti i agresije na Fejsbuku i Tviteru...

Imate dobro razvijen osećaj za boje i dekoracije, tako da možete imati uspeh i u vezi s tim, ako se na to odlučite.

Ako ste žena, pokazaćete izvrstan ukus za garderobu, a možete se odevati bolje od bilo koje vaše poznanice. Originalni ste i stalno imate nove ideje i nove načine kako da utrošite vreme, kojih niko drugi ne može da se doseti. Zarađivanje novca bi vam bilo uspešno, ne toliko zato što ste dobar poznavalac načina poslovanja, koliko zbog vaše pameti i originalnosti.

Šta ako zakon privlačenja ne funkcioniše: u kom vremenskom roku nam se ispunjavaju želje...

Imaćete mnogo uspona i padova, mnogo dobrih i loših dana, sreće i nesreće. Januar i jun su najbolji meseci za vas da poduzmete bilo koji posao. Uvek ćete biti popularni, a ljubav i posvećenost će biti važne stvari u vašem životu. Nemojte zanemarivati vaše sklonosti da diskiriminišete ljude, pa će sve biti u redu s vama.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.