Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 22. jula

Topli, emocionalni i ne uvek dobro shvaćeni - evo šta karakteriše rođene 22. jula...

Smirenog ste, ali snažnog karaktera; takvi ste da vam prijatelji mogu verovati da ćete uraditi tačno ono što ste rekli da ćete uraditi.

Snažno osećate stvari, pa kada vas razočara neko koga ste veoma poštovali, možete pasti u očajanje. Praktični ste i preduzimljivi, energičan ste i vredan radnik. Iskreni ste i pošteni, mada povučeni i rezervisani. Povremeno ste ćudljivi, a nekad ste depresivni toliko da ne znate šta ćete sa sobom. Imate određene književne talente. Praktikujete da idete napred i obavljate stvari bez da ikome išta govorite dok ne budu završene.

Ako ste žena, topli ste i emocionalni. Velikim delom živite u svojim osećajima i impresijama, tako da niste racionalni kao što bi trebali da budete. Uprkos tome, vi ste nežni i otvoreni, a ponekad, možda, poput malog mačeta. Možete biti u vrlo srećnom braku ako se udate mladi, ali ne dozvolite da samo strasti upravljaju izborom vašeg partnera.

Niste uvek shvaćeni; često vaše najlepše misli i postupci bivaju pogrešno protumačeni. Trebalo bi da uživate u mnogim materijalnim dobrima ovog sveta i dosta ćete putovati. 27. novembar se može pokazati kao najsrećniji dan u vašem životu. Četvrtak je dobar dan da započnete bilo kakav posao.

Izvor: Astro-riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.