Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 21. maja

Pustolovi koje je nemoguće ne voleti - zašto su rođeni 21. maja tako posebni...

Vrlo ste saosećajni. Od onih ste ljudi koji sve burno doživljavaju i pate sve patnje čovečanstva. Blago ste religiozni, ali ne u klasičnom smislu. Iskreni ste i imate snažna ubeđena.

Kako nam univerzum donosi sreću...

Najverovatnije ćete puno putovati, posebno u tropske krajeve gde morate biti obazrivi prema svom zdravlju, jer se u suprotnom možete izložiti ozbiljnoj opasnosti da umrete od groznice. U 18, 26 i 33. godini života čudni događaji će se desiti u vašem životu, koji će vas prosto šokirati. 26. mart će se puno puta pokazati kao srećan dan za vas.

Malo ste ljubomorni, a morate se izlečiti i od navike da razmišljate ili govorite sarkastično o drugima, čemu naginjete. Volite dom i domaći život, a ovo mnogo više važi za žene nego muškarce koji su rođeni na današnji dan. Istovremeno, volite druženja i uživate u ovozemaljskim stvarima.

Sreća posle razvoda: kako da od stare veze steknemo novu mudrost...

Prirodno ste skromni i povučeni, ali u isto vreme i ambiciozni, imate snažnu želju da se popnete na najvišu prečku na merdivanama kojima se uspinjete.

Bili biste dobar doktor. Žene rođene na današnji dan mogu biti izvrsne medicinske sestre ili negovateljice bolesnih. Nikada nećete žudeti za obožavaocima - vaš problem, po svemu sudeći, biće taj što ćete ih imati previše!

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.