Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 21. juna

Snažni, sposobni i uspešni - šta karakteriše rođene 21. juna...

Vi ste snažni i saosećajni. Imate duboku ljubav ka znanju, a naročito vas privlače sve vrste nauke. Vrlo ste pronicljivi i graničite se sa genijalnošću. Imate mnoštvo talenata koje bi trebalo da naučite da koristite, jer, rečeno je da je uspešan čovek onaj ko načini najviše od malih sposobnosti. Maštoviti ste i poetični, vrlo vas zanimaju okultne i spiritualne stvari. Imate dobru moć koncentracije i jaku volju.

Da li u vašem telu i prostoru vladaju niže ili više energetske frekvencije: evo kako da otkrijete prisustvo duhova i anđela...

Morate naučiti da nikada ne ogovarate svoje susede, prvenstveno ne one koji vam mogu pomoći ili su vam već pomagali; drugim rečima, ne bacajte kamenje u bunar iz kog crpite vodu. Nikada ne sputavajte svoje napore i nemojte postati nehajni prema svom načinu života. Ako čovek počini greh dvaput, to za njega više nije prestup. Negujte svoje telo i um jer će vam na taj način stići uspeh. Ako ste žena, puni ste radosti i dobar ste zabavljač. Čak i kada pregurate mnoge nesreće, u stanju ste da se pojavite s osmehom.

Vladeta Jerotić: U šta verujemo (verujem - ne verujem - ne znam)...

Odani ste, a vaša strastvena priroda je vrlo snažna. Dobar ste prijatelj i bićete posvećena majka. I muškarci i žene rođeni na ovaj dan jednako stiču novac sredinom života, čak i ako ga nemaju u mladosti. Uvek se nadajte najboljem, pripremite se za najgore, jer se na taj način postiže uspeh.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.