Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 20. juna

Porodični, sposobni i bogati - šta odlikuje rođene 20. juna...

Imate smisla za biznis i vrlo vas zanimaju sva novčana pitanja. Bez sumnje ćete steći pozamašno bogatstvo u ovom svetu pre svoje smrti, ali, ukoliko ne budete oprezni, sreća vas neće uvek pratiti. Neka vaše sklonosti budu što jednostavnije; negujte želju za učenjem i ljubav prema knjigama.

Bajka za isceljenje vaše duše: koliko biste platili za ispunjenje svojih želja...

Zanimaju vas stvari finansijske prirode pa nema sumnje da bi u tome bili uspešni. Razboriti ste i pažljiv promatrač. Nemojte biti previše štedljivi sa svojim novcem, nego naučite da budete malo darežljiviji.

Najlepša pesma za sredu: Zapisano u sredu, Miroslav Antić...

Volite hranu i bocu dobrog vina - tu morate biti oprezni jer u suprotnom možete sebi naškoditi, ne samo kada je u pitanju zdravlje, već i zato što možete izreći stvari koje je bolje da ostanu neizrečene. Jer, kada vino uđe u glavu, tajne izlaze van. Intuitivni ste, volite da obavljate stvari na svoj način, iako bi taj način bio suprotan onome što su vam savetovali svi vaši prijatelji. Imate magnetičnu ličnost, ali ste podložniji tome da sanjate nego da delate; ne stavljate dovoljno vaše planove u pogon. Volite životinje. Ako ste žena, imate ukusa za oblačenje; volite dom i vrlo ste posvećeni, naročito deci.

Izvor: Astro riznica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.