Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 2. juna

Taktični hedonisti mudrog uma - kakv karakter odlikuje rođene 2. jula...

Taktični ste, dovitljivi i pametni, u velikoj meri diplomata. Naginjete tome da bude malo licemerni, a pod okriljem pobožne spoljašnjosti, prikrivate misli i osećanja za koje niko ne veruje da ih imate. Ovo ne znači da vi gajite bilo kakve loše namere prema bilo kome, ali ste sigurno malo više „namazani".

20 poruka koje šalje boginja Lilit svim ženama: evo gde leži vaša moć boginje...

Volite da čitate, ljubitelj ste knjiga. Verovatno vam se dopadaju detektivski romani i bilo kakva literatura koja se graniči sa fantastičnim i uvrnutim.

Religiozni ste, mada užih pogleda. Morate se osloboditi i steći širi, zdraviji i razumniji pogled na stvari i život uopšteno, a što vam mogu dati samo putovanja i kontakti sa raznim umovima. Doduše, vi baš i ne marite za putovanja jer ste sasvim zadovoljni sedeći kod kuće i odatle vodite računa o svojim interesima.

U poslu bi trebali da budete uspešni i tek mali broj njih bi bio ispred vas u raznim poduhvatima.

Duhovni učitelj Osho otkriva šta vezuje srodne duše: evo kako odbijate ljubav od sebe...

Postoji mogućnost da se nikada nećete venčavati; ako se to kojim slučajem i desi, moraćete da uložite napore i da žrtvujete mnogo toga što vam je drago jer u suprotnom nećete biti srećni.

Silno ste privučeni suprotnom polu, mada ljudi ne bi to mislili o vama jer vas ne vide i ne čuju da o tome pričate. No, to je prisutno, uprkos svemu.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.