Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 19. maja

Deca sreće, avantura i različitih talenata - evo šta karakteriše rođene 19. maja...

Imate talenat za dramaturgiju i vrlo ste muzikalni. Trebalo bi da imate lep glas, koji zaslućuje održavanje i trening. Naginjete tome da budete previše opušteni kada je reč o vašoj pojavi i onome što izgovarate - greška koja vas može izvesti na loš glas ako je ne savladate pre nego ode predaleko.Nemirni ste, volite putovanja pa ćete, bez sumnje, videti mnoge delove sveta tokom svog života. Energični ste i entuzijasta. Plahoviti ste, pa to morate da naučite da kontrolišete, iznad svega.

Zašto treba da poštujemo japanski koncept IČI-GO IČI-E...

Lepi ste i atraktivni, vitki, uspravnog držanja. Volite muziku i umetnost, volite životinje, volite dosta svetla. Druželjubivi ste i ljubazni, volite kad ste u centru pažnje. Emotivni ste i strastveni, pa su vaše veze nestabilne, osim kada je reč o prijateljstvima koja su čvrsta i gde ste odani.

6 stvari koje treba čuvati u srcu: ove tajne nikome ne smete da otkrijete...

Možete imati sreće u raznim spekulacijama, ali, ako niste dovoljno oprezni, možete lako skliznuti na dno. Verovatno ćete steći dosta novca tokom života, ali, ukoliko ne rukovodite njime oprezno, lako ga možete protraćiti i starost dočekati bez ičega.
Jačajte svoju volju!

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.