Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 19. juna

Ambiciozni, rođeni pod srećnom zvezdom i nezavisni - šta sve karakteriše rođene 19. juna...

Snažni ste i nazavisni, a ponekad i autoritativni i nepopustljivi. Niste baš demokratski tip kakav bi trebalo da budete. Vaš život je takav da imate promenljivo bogatstvo, pravi ste vojnik sreće. Vrlo ste ambiciozni, odlučni i odvažni. Odlučni ste da napredujete u svetu, što ćete verovatno i biti, jer ništa ne može da pomeri granice koje ste sami postavili. Naučite da koristite slobodno vreme, jer vreme je dragoceno.

Šta boja očiju govori o vašem karakteru: fiziognomika krije odgovore...

Mnoge snage su u igri nad vama, ali morate naučiti da ih nadvladate, da zaustavite struju, a ne da budete nošeni njom - uspeh donosi uspeh, a nevolja nevolju. Dobar ste prijatelj, dubokih i iskrenih osećanja. Možete biti dobar govornik, jer imate glas i pojavu koji su neophodni da u tome postignete uspeh. Tražite uspeh i on će sigurno doći. Koncentrišite svoju pažnju na jednu stvar u određeno vreme. Upamtite reči iz Talmuda :"Onaj ko uči ne može slediti život trgovca; niti trgovac može posvetiti svoje vreme učenju." Tako, odaberite put kojim želite da idete i sledite ga.

18 knjiga koje ostavljaju pečat na duši: evo koje životne stranice treba svako da pročita do kraja 2017. godine...

Ako ste žena, izuzetno se nežne prirode, posvećena, verna i iskrena. Trebalo bi da imate sopstveni dom i možete da svog bračnog partnera veoma usrećite. Vaš život će takođe biti srećan, bićete zadovoljni njime. Izbegavajte previše druženja, pa će zdravlje i sreća biti vaši.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.