Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 19. jula

Žive za ljubav, staloženi i nadareni - evo šta karakteriše rođene 19. jula...

Snažni ste i staloženi, i često sami sebi dovoljni. Imate određene hirove; ali oni su vaši, nisu izazvani uticajima drugih. Vrlo ste disciplinovani, pa, ako ste muškarac, možete biti privučeni vojnom pozivu. Sposobni ste da pretrpite mnoge teškoće i ništa vas ne može odvratiti od određenog pravca delovanja, kada jednom odlučite da se toga latite. Ne drži vas mesto, što vas može odvesti u razne krajeve sveta - želite da vidite sve i da svašta radite pre nego što umrete. Odani ste, a vaša ljubavna priroda je snažno izražena.

Kako vaspitavaju decu u Indiji: odrastanje u ljubavi, strpljenju i dobroti...

Ako ste žena, imate sjajan karakter i staloženost. Učeni ste, volite klubove i društvo. U odevanju verovatno više volite jednostavna odela šivena po meri u odnosu na ona s puno falti i nabora. Dobar ste sagovornik i izvrsna domaćica. Vrlo ste sposoban organizator i volite da izvučete maksimum iz svega što vam dopadne ruku. Živahni ste i dobro društvo.

20 poruka koje šalje boginja Lilit svim ženama: evo gde leži vaša moć boginje...

Mogli bi imati dobar glas za pevanje. U ljubavi, osećanja su vam snažna - teško se vezujete, ali kada to jednom učinite onda ih se držite. Vaš život bi trebao biti pun dešavanja, onaj koji puno obećava, što zavisi od vas da li ćete to ostvariti.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.