Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 18. maja

Mudri hedonisti, dobri prijatelji i žene zavodnice - evo šta karakteriše osobe rođene 18. maja...

Interesuje vas mnogo stvari. Spretni ste i dovitljivi, lako možete da zasijate u gomili. Volite zabavu i druženje i to je za vas značajno. Volite dobar obrok i dobar provod, nasvaki mogući način.Vodite računa da vas ove stvari ne obuzimaju potpuno jer ćete steći navike kojih ćete kasnije morati da se oslobodite.

Numerologija ljubavi: vaš datum rođenja otkriva s kim se najbolje slažete u strasti i vernosti...

Valjalo bi da negujete svoju ljubav prema knjigama, i prema težoj i malo ozbiljnijoj strani života. Trebalo bi da umete dobro da oponašate; imate dobar smisao za humor, u svemu vidite veseliju stranu. Imate i dobar smisao za posao, o svemu razmišljate na duge staze.

Mada ste demokratski tip, imate snažan osećaj za svojinu tako da ne volite nepodesne prisnosti s ljudima.

5 znakova da u vašem domu vladaju dobar feng šui i pozitivna energija...

Ako ste žena, verovatno imate prirodan talenat za ples - graciozni ste i laganog koraka. Možete biti i dobra teniserka. Verovatno ćete voleti sportove na otvorenom, ako bi vam se ukazala prilika da igrate. Iskreni ste i otvoreni, neverovatno ste privlačni suprotnom polu. Uglavnom sklapate dobra i trajna prijateljstva, a verovatno je da ćete imati i veliki broj ljubavnika.

U neko vreme, gotovo da ćete imati previše zdravog razuma za svoje dobro - ne zaboravite da romanse i emocije uvek igraju veliku i važnu ulogu u životu!

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.