Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 18. juna

Radoznala i umilata srca - evo šta odlikuje osobe rođene 18. juna...

Imate vrlo promenljivu i ćudljivu prirodu - čak je ni sami ponekad ne razumete. Volite zabavu i veselje; ali, s druge strane, volite da budete u potpunoj tišini - sklonost koja može postati patološka ako joj se previše prepustite. Podložni ste razdražljivosti, koju morate da naučite da kontrolišete. Prirodno ste naklonjeni nauci, a naročito istoriji; ništa vam nije toliko fascinantno kao davna istorija sveta.

4 pitanja koja stvaraju lakoću i mir u vašem životu: osetite proleće svim čulima, osetite radost...

Nemojte nikada ništa govoriti o svojim susedima, osim ako imate da kažete nešto fino, jer će se sve neprijatne reči i dela vratiti poput bumeranga svom pošiljaocu, nanoseći mu štetu kasnije. Vi ste odani, ali možete biti malo iskreniji nego što jeste. Ako ste muškarac, jakog ste karaktera pa možete postati vođa, vešto organizovati velike pokrete i uspešno ih predvoditi. Ako ste žena, vi ste ljubazni ali ste pomalo hladni u svom izražavanju privrženosti. Zelena, crvena i braon boja su po svemu sudeći dobre nijanse za vas, a dijamant i rubin su drago kamenje koje bi trebalo da imate u posedu i nosite uvek uz sebe.

10 citata velikih žena kroz istoriju: snaga ženskog uma i srca...

Ako je moguće, pronađite za životnog partnera osobu rođenu u julu ili novembru. Nemojte biti previše ljubopitljivi u vezi sa tuđim poslovima; svačiji život je njegov lični i ne tiče se nikog drugog do osobe koja ga živi. Imate dosta samopouzdanja, snage i živahnosti. Budite malo darežljiviji jer to će obogatiti vaš karakter.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.