Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 18. jula

Talentovani, dinamični i nežni - evo šta karakteriše rođene 18. jula...

Pokretni ste i dinamični, posedujete velike količine energije koju možete da uložite u nešto - bez obzira na to da li je u pitanju nešto fizičko ili mentalno. Imate moć i koncentraciju, pa bi trebalo da uspete u bilo čemu čega se latite. Snažnog ste tela, volite sport i igre na otvorenom svih vrsta.

Iskustvo žene koja je osetila prisustvo anđela: ko su anđeli čuvari i kako da prepoznamo njihov trag...

Intelektualni ste tip, volite da čitate i volite knjige, a naročito vas privlače nauka i filozofija. Kao radnik ste neumorni, nikad vam nije dosadno da obavljate one stvari koje vas interesuju. Muškarci i žene rođeni na ovaj dan, veoma se razlikuju kada su u pitanju način života i temperament.

Da li u vašem telu i prostoru vladaju niže ili više energetske frekvencije: evo kako da otkrijete prisustvo duhova i anđela...

Ako ste žena, vrlo verovatno ste smireni, spokojni i nežni. Brižni ste i porodični. Volite da se lepo odevate i volite društvo muškaraca, pa ste lepršavi bez da ste površni ili ekscentrični na bilo koji način.. Volite dobar provod, a ne zanimaju vas intelektualne stvari. Scena će vas verovatno neodoljivo privlačiti. Volite da se divite svojoj lepoti, pa imate neprestanu želju da se preoblačite i gledate sebe u različitim kostimima u ogledalu. I bez kostima! Maštoviti ste, muzikalni i volite užitke.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.