Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 17. juna

Nežna duša i odgovoran um - šta karakteriše rođene 17. juna...

Po prirodi ste više ozbiljni, iako povremeno pokazujete smisao za humor i možete se šaliti sa svakim. Pritisnuti ste realnošću i brigama sveta, takoreći. U vama postoji duboko religiozna crta. Direktni ste i iskreni, neposredni, čistog uma i snažnih ubeđenja. Saosećajni ste i volite ljude. Drugi vam se mogu obraćati sa svojim problemima vrlo često i tražiti da im pomognete da se izbore sa svakojakim teškoćama koje su ih snašle.

Da li u vašem telu i prostoru vladaju niže ili više energetske frekvencije: evo kako da otkrijete prisustvo duhova i anđela...

Morate voditi računa o svom zdravlju, naročito o plućima koja naginju slabosti. Trebalo bi da provodite više vremena napolju nego što to sada činite, i da jedete jednostavnu, zdravu hranu. Verovatno nikada neće postati veoma bogati, ali ćete kasnije u životu biti prilično opušteni, u mogućnosti da živite ili radite ono što volite.

Instinkt, intuicija i sinhronost: kako da vodite dnevnik intuicije i pojačate 6. čulo...

Nežne ste prirode i možete biti posvećeni domu i porodici. Ako ste žena, nadarena ste domaćica. Dobar ste organizator i sa malo možete mnogo. Prilično ste dovitljivi u svojim rukovođenjima, i dosetite se stvari kojih se niko drugi ne seti. Posebnu pažnju posvećujte odevanju i nikada nemojte sebi dozvoliti da budete nahajni prema svom ličnom izgledu.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.