Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 17. jula

Ljubav prema slobodi, avanturistički duh i finansijski uspeh - evo šta karakteriše rođene 17. jula...

Vaša ličnost je vrlo magnetična tako da privlačite ljude k sebi, gde god da se nađete. Idealista ste, pa radije živite u svetu koji ste stvorili za sebe, nego u onom koji zaista postoji. Istovremeno, vi niste apsolutni sanjar.

Kako se osloboditi loše karme: ovo je tajna kako duša prolazi put evolucije...

Možete biti vrlo praktični kada to želite da budete i imate dosta snage i odlučnosti kada svoj um fokusirate na neku stvar. Razmišljate unapred u poslu i imate velike ideje koje se tiču vaše pozicije i prava. Po prirodi niste nežni, već ste radije hladni i kritički nastrojeni; ipak, vaša strastvena priroda je vrlo snažna.

Ako ste žena, volite klubove i javni život, i imate vrlo istančan osećaj za pravdu i zakon. Snažnog ste karaktera, pa odbijate slabe i prijemčive osobe, ne shvatajući da oni imaju svoje posebne kvalitete koji vam možda nedostaju. Ne bi trebalo da se udajete mladi, ako uopšte, jer vam jednosličnost svakodnevnog života nikako ne odgovara. Učeni ste pa možete biti dobar predavač.

Doreen Virtue: evo šta nam poručuju anđeli ovim brojevima...

Bez sumnje ćete imati finansijskog uspeha, jer imate sposobnost da ubeđujete ljude i da ih navedete da prihvate vaše ponude u izuzetnom obimu. Prirodno ste tvrdoglavi - neka vaše srce ima veći uticaj u vašem životu.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.