Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 16. maja

Telentovani, umni i porodični ljudi - evo šta karakteriše rođene 16. maja...

Vi ste strogi i nepopustljivi po prirodi - dobrim delom podsećate na Puritanca. Imate izuzetno poslovno rasuđivanje, dobre uvide i sposobnosti. Vaš um je sposoban da se bavi velikim stvarima i da prigrabi detalje neverovatnog broja kompikovanih poslovnih tančina. Sigurno možete uspeti u sopstvenom poslu, a rad za druge bi vam bio traćenje talenta.

Šta je najveća sreća za vaš horoskopski znak: ljubav, putovanja, vera ili jaka prijateljska veza...

Verujete u maksimu:"Cilj opravdava sredstva", ali zaboravljate da svaki postupak, dobar ili loš, nosi svoju nagradu i vraća se pošiljaocu poput bumeranga. To je velika sila u vama koju morate nastojati da potisnete. Kada to učinite, vaš karakter će biti dobar jer imate usađen snažan osećaj za dobro i pravdu. Naučite da dozvoljavate drugima da imaju mane i slabosti.

Postići ćete veliki poslovni uspeh. Ako ste žena, bićete dobri u poslu, ali ćete istovremeno žudeti da imate sopstveni dom u kom ćete živeti s nekim koga neizmerno volite, zaštićeni od ostatka sveta.

Astro tumačenje vašeg temperamenta: koji horoskopski znakovi su najveći flegmatici Zodijaka...

Volite društvo i možete biti velika pričalica, samo kad se pokrenete. Volite da čitate, ali ste uvek spremni da batalite knjigu ako vam se pojavi nešto interesantnije.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.