Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 16. juna

Smirenost, umetnost i razvijena empatije - šta karakteriše osobe rođene 16. juna...

Po prirodi ste povučeni i studiozni; volite knjige, umetnost, književnost i pozorište. Iako ste ljubitelj prirode, u kratkim periodima vremena tokom leta, ne zanima vas na način na koji zanima druge; grad je mesto gde treba da živite jer gužva i uzbuđenje, čini se, podstiču najbolje u vama. Umetnost i nauka vas fasciniraju, a posebnu pažnju vam privlači sve što ima veze sa okultnim ili misterioznim. Senzitivni ste i duhovni, pa već pri upoznavanju vam ljudi mogu biti simpatični ili antipatični.

Tokom života ćete zaraditi dosta novca, a to će sve biti vašim sopstvenim trudom; nikada nemojte tražiti podršku drugih jer ćete se, bez sumnje, razočarati. U partnerstvima možete dati najbolje, a samotni poduhvati na polju posla nisu uspešni. Diplomatični ste i taktični. Ako ste žena, intelektualni ste tip, povučena i rezervisana; ali dobro osećate stvari i sposobni ste za duboku i trajnu ljubav.

Imate visoke kriterijume i zatevate mnogo od drugih u svakodnevnom životu. Upamtite da svako ima određenih neuspeha, pa ako ih nema na jednoj strani, bez sumnje će ih imati na drugoj, jer niko nije savršen. Živite u skladu sa svojim idealima i život će vam biti uspešan.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.