Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 16. jula

Temperamentni, disciplinovani i emotivni - šta karakteriše rođene 16. jula...

Po prirodi ste snažni, i naginjete tome da se postavite zapovednički ili komandujući prema onima oko vas. Snažne ste volje; uopšteno, činite da stvari odvijaju kako vi želite. Strastveni ste i snažnih emocija, a ako bi bili iskreni nako kako se prikazujete, to bi bilo bolje za vaš unutrašnji život. Ipak, nažalost, malo ste lukavi i dvolični, ali ne svesno da bi nekome naudili na ovaj način. Prosto, postoji još jedna ličnost koja dela unutar vas, kojom ne možete uvek da gospodarite i koja nije tako uzvišena kao ova koju želite da izrazite.

Sedam ključeva za tajnu uspešne veze...

Imate snažno izražen verski temperament jer dobrim delom živite prema veri. Imate dobar um za posao i retko kad odustajete od neke poslovne prilike. Nadareni ste za književnost i umetnost, volite boje i muziku.

Sreća posle razvoda: kako da od stare veze steknemo novu mudrost...

Ako ste žena, ozbiljni ste, više hladni i vrlo disciplinovani. Naučite se ženstvenijim stvarima, kao i tome da ljubaznost i nežna reč, tu i tamo, često znače više od pravde ili milostinje koji se mere uncama ili tasovima zakona. Neka vaše srce više gospodari glavom. Puno ćete putovati.

Izvor: Astro riznica

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.