Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 15. maja

Tihe osobe razvijene intuicije - evo šta karakteriše ljude rođene 15. maja...

Intuitivni ste, suptilni i diplomatični. Uživate u organizovanju novih stvari, uvekl ste puni originalnih ideja koje želite da primenite u praksi. Naginjete mistici, zanima vas sve što ima veze sa okultnim i misterioznim.

Kada dosegnete poziciju moći, možete nasupati kao tiranin, pa morate naučiti lekciju o tome da je najveći test za karakter sposobnost nositi se s uspehom i moći koju taj uspeh nosi.

Ako ste muškarac, uspećete na račun svoje orginalnosti i diplomatije, pre nego zbog nekih posebnih poslovnih sposobnostikoje posedujete.Vaše posebne poslovne mogućnosti bi trebale da vam omoguće da napišete i dobre knjige. Vaša ličnost je magnetična i umete da držite pažnju publike.

Ako ste žena, onda ste delikatne, rafinirane i suptilne prirode, ali nikako niste slabić. Imate velike ideje. Strpljivi ste i taktični. Iako se predstavljate kao tiha i stidljiva osoba, u vama kuva mnogo toga što prosečan posmatrač ne može da pretpostavi. Uvek u rukavu imate još interesovanja, za koja niko ništa ne zna! Verovatno imate svetliju kosu, lepo lice dobrog tena.

Trebalo bi da volite muziku i da dobro svirate klavir. Drago kamenje koje treba da nosite su dijamant i smaragd,a od boja plava i siva. Najverovatnije ćete se bogato udati, pre nego što napunite tridesetu godinu života.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.