Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 15. juna

Umetničke i emotivne duše - šta karakteriše rođene 15. juna...

Volite umetnost i književnost. Primenjena umetnost vas naročito privlači, i volite život koji je s njom u vezi jer ste u velikoj meri boemski tip. Vaš izgled je originalan, kao i način na koji govorite i razmišljate; ako ste žena, ovo će se bez sumnje odraziti i vaše odevanje. Ne volite nikakve oblike konvencionalnosti niti se vodite mišljenjem društva. Verujete da svako treba da misli svojom glavom.

Priča za 10 sekundi: kakva je prava ljubav....

Neustrašivi ste i ne plašite se da izrazite svoje mišljenje. Pravedni ste i iskreni. Ne treba da se zadovoljite ničim manjim od najboljeg. Nemojte se zadovoljavati osrednjim življenjem jer je sav novac na svetu na vašem raspolaganju; sve što treba da uradite je da mislite o onome što želite i možete imati sve što poželite iz te bezgranične radnje.

Morate spoznati svoje vrednosti i učiniti da to i drugi osete. Ne cenite dovoljno svoje vrednosti, a uvek će vam se vratiti u skladu s tim kako sebe vrednujete jer će vas tako i svet u velikoj meri vrednovati. Ovo ne znači da treba da se hvališete i razmećete, već da mirno istaknete svoje vrednosti i mesto koje vam pripada, bez šepurenja.

20 poruka koje šalje boginja Lilit svim ženama: evo gde leži vaša moć boginje...

Možete postati vrlo imućni sa svojim sposobnostima i talentima. Sve zavisi od vas - da li ćete ostati siromašni ili se izdići do vrhova uspeha. Vrlo ste odani i imate duboka osećanja. Ne dozvolite da vaš život bude previše poljuljan vašim emocijama.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.