Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 14. juna

Šarmantni, odvažni i zaljubljenici u mir i tišinu - evo šta odlikuje rođene 14. juna...

Prijatni ste i saosećajni; ako ste muškarac, zanimaće vas politika i rodbinski odnosi. Religiozni ste, ali širokog uma i niste previše ortodoksni. Verovatno ste prilično duhovni i otvoreni za raznovrsne impresije. Nemirni ste i bez sumnje ćete obilazi Zemlju nekoliko puta na svojim putovanjima. Imate talenat za posao, pa sklapate poslove kako za sebe tako i za druge. Tajne koje čuvate niko nije u stanju da istera iz vas.

Bajka za isceljenje vaše duše: koliko biste platili za ispunjenje svojih želja...

Verovatno volite more i volite da sedite uz obalu posmatrajući vodu i sunčajući se. Volite uzbuđenja i uvek ste u najboljem izdanju tamo gde se traže energija i entuzijazam. Dobar ste sagovornik, i umete veoma lepo da pričate. Volite muziku, naročito žičane instrumente pa bi mogli da budete dobar izvođač na violini, ako bi se odlučili da svirate na tom instrumentu.

Iskrena ljubav i prijateljstvo kućnog ljubimca: kako pas razume naše emocije i reči...

Ljubazni ste, nežni i posvećeni.Zahtevate ljubav od drugih, ali je i dajete zauzvrat. Po prirodi ste prilično emotivni. Možete se venčati i zasnovati porodicu mladi. Volite dobro provedeno vreme, a ako ste muškarac možete zasijati u politici. Sve u svemu, trebalo bi da ste vrlo šarmantna ličnost.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.