Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 14. jula

Jednostavni, zanosni i sosećajni - evo šta karakteriše rođene 14. jula...

Vaša priroda je jednostavna i detinja, puni ste poverenja. Ako ste se promenili, to je rezultat nemilosrdnih razočaranja, pošto živite u svetu koji za vas nije prirodan i nije vaš lični izbor. Morate se otrgnuti tog okruženja koje je beskrajno neprijatno i neprikladno za vas, jer nikad nećete biti srećni dok to ne učinite.

Kako da oterate negativne misli: saveti feng šui stručnjaka za život bez straha i stresa...

Saosećajni ste i nežni. U vašoj prirodi postoje snažne crte religioznosti koje su malo obojene i dogmatizmom. Imate jaka ubeđenja i uglavnom prema njima živite. Volite umetnost, a naročito fotografiju. Ako ste žena, imate snažne materinske instinkte. Imate prirodan dar za ulepšavanje i ukrašavanje doma. Volite provinciju, dok vam svetla i buka velikih gradova prijaju samo kratak vremenski period.

8 stvari koje ljudi zdravog uma rade svakog dana...

Iskreni ste i ni najmanje skloni flertu. Mogli bi da uspete u dekorisanjima svih vrsta, bilo da je reč o domu ili okolini. Pink, plava i bela su boje koje vam najviše odgovaraju. Rubin i dijamant su drago kamenje koje bi trebalo da nosite. Morate izbegavati, iznad svega, naviku da neprijatne stvari govorite o susedima, jer je to jedna od zlobnijih crta koje muškarac ili žena mogu imati. Živite u skladu sa svojom prirodnom iskrenošću, pa ćeš vaš život biti srećan.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.