Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 13. jula

Umete snažno da volite, volite svet i vrlo ste zabavni!

Snažnog ste razuma, postojanog mišljenja i ideja. Imate prirodno aristokratsko držanje i rafiniran ukus, ali ste i pored toga demokratski nastrojeni. Imate snažnu želju za učenjem i ponekad možete biti pravi knjiški moljac.

No, praktična strana stvari ne prolazi neprimetno pored vas. Veoma volite putovanja, volite čudna i neistražena mesta; ako putujete u inostranstvo, prirodno bi vas zanimale stranputice i manje poznata mesta koja bi običan turista izbegavao na svojim putovanjima.

Veoma ste muzikalni i mogli bi biti uspešni kao izvođač na nekom instrumentu. Imate dara da budete doktor, ili, ako ste žena - medicinska sestra. Poetični ste i volite lepe i koloritne pejsaže. Imate ukusa za književnost, pa bi trebalo da vežbate pisanje, u čemu biste mogli da budete vrlo uspešni ako bi se posvetili.

Brzi ste i prilagodljivi. Umete snažno da volite, a po prirodi ne volite da flertujete. I pored toga, volite svet i stvari u svetu, možete biti vrlo živahni i zabavni. Ali uvek osećate da imate taj unutrašnji život koji niko ne može da dosegne ili dodirne, osim, možda, onih koji su u stanju da razumeju i cene - sve. U životu možete biti prilično materijalno ostvareni.

Izvor: Astro riznica

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.