Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 12. juna

Puni stila, emotivno ispunjeni i rođeni pod srećnom zvezdom - šta karakteriše osobe rođene 12. juna...

Odlučni ste, tvrdoglavi i dogmatični. Uopšteno, odlučni ste da sledite svoj put, bez obzira na to šta se može desiti. Imate snažne predrasude i gotovo vojničku želju da vidite red i zakon gde god da se nađete. Ne možete da podnesete neurednost, netačnost i slične mane koje čine da proključate od besa i nervoze. Vodite računa da ove osobine ne zagospodare vama, jer ćete, u suprotnom, sa svojom probirljivošću ostati usedelica , umesto da budete dobra i iskrena osoba koja gleda da se prilagodi spoljašnjim događajima i stvarima.

Da li ste dete ili starac: saznajte koliko je stara vaša duša...

Pravedni ste i pošteni, tihi i rezervisani, ne volite da svoje mudrosti delite drugima ako vam ne traže. Ako ste žena, vrlo ste intuitivni; često vam se dešava da vam misli nagrnu u glavu, a utisci i osećanja koja ne razumete vas preplave. Imate dobar ukus za odevanje, pa malo može biti mnogo, ili na vašoj odeći ili u domu.

6 stvari koje treba čuvati u srcu: ove tajne nikome ne smete da otkrijete...

Ne sprijateljujete se lako, ali kada to činite, to je za ceo život i ništa se ne može isprečiti. Postoji mogućnost da oko svoje 25. godine života iznenadno dođete do neke značajne sume novca.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.