Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 12. jula

Vredni, originalni i željni avanture - evo šta karakteriše rođene 12. jula...

Prirodno ste naklonjeni učenju, duboko razmišljate, orginalni ste i povučeni. Dobro upravljate sobom. Imate dobar glas i prirodno ste ubedljivi, zbog čega, posebno ako ste muškarac, možete biti dobar advokat. Imate dobar um za posao, i bez sumnje ćete postići uspeh i zaraditi dosta novca pre nego što odete s ovog sveta. Volite uzbuđenja, i uvek ste u potrazi za nečim što će vam doneti nova uzbuđenja.

Kako da izađete iz problema: 8 koraka za srećan i uspešan život bez stresa...

Originalni ste i možete biti izvrstan pronalazač. Mada, budite oprezni, jer ako uđete u to polje vodite računa da ne dopadnete šaka proračunatih ljudi koji će ukrasti vaše ideje i ostaviti vas „na suvom" bez prebijene pare.

Volite životinje i one vas. Volite dom, i ništa vas više ne ispunjava nego da se udobno smestite u nekom ćošku s knjigom ili pored nekog kome ste vrlo dragi.

Kako da oterate negativne misli: saveti feng šui stručnjaka za život bez straha i stresa...

Ako ste žena, veoma volite decu i imaćete puno strpljenja i urođene taktičnosti s njima. Volite finu odeću, ali u tome ne preterujete. Vešti ste da dobijete dobru cenu. Imate dara za jezike, pa vam pisanje ili pričanje idu veoma lako. Vrlo ste odani, zaljubljive prirode, i morate se čuvati toga. Negujte snagu volje i samopouzdanje, i sve će biti u redu.

Izvor: Astro riznica

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.