Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 11. juna

Komunikativni, iskreni i mistični - evo šta karakteriše rođene 11. juna...

Pričljivi ste, živahni i zabavni. Mnogo ste privrženi suprotnom polu - previše privrženi za svoje dobro! Vi ste od onih koji ne vole mudro već neizmerno. Energični ste, volite igre i sport. Nadareni ste za oponašanje, volite dobru zabavu. Ako ste žena, teško vam je da budete ozbiljni duže vremena. Ne trebate se udavati previše rano, jer to, najverovatnije, ne bi bilo mudro u skladu s vašom prirodom. Dobro pogledajte oko sebe pre nego što skočite.

Magične reči za rešavanje problema: ovo je molitva za suočavanje sa životnim izazovima...

Volite oklutno i misteriozno, istraživanje nepoznatih mesta, i upadanje na neobična mesta i situacije koji pritiskaju vašu dovitljivost do krajnjih granica. Volite putovanja i bez sumnje ćete videti mnogo od sveta pre nego što umrete. Scena vas moćno privlači, pa biste bili dobar glumac ili glumica, jer ste prirodno nadareni za uloge. Radoznali ste, da ne kažem ljubopitljivi, u vezi sa svim što se oko vas nalazi; i možda se malo više skloni tome da zabadate nos u tuđe stvari.

Ritual za odbijanje toksičnog okruženja: vežba sa papirom za privlačenje dobrih i pozitivnih ljudi...

Imate dara za zarađivanje novca - ne u vezi s običnim, malim sumama, već kad su u pitanju velike investicije i velike spekulacije koje vam brzo donose prihode. Niste previše domaćinski tip, pa bi trebali malo više da poradite na toj strani vaše ličnosti. Čuvajte se 8. i 17. jer to nisu srećni dani za vas.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.