Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 10. juna

Spontani, zaljubljive prirode i otvorenog uma- evo šta sve odlikuje rođene 10. juna...

Vi ste veliki mislilac koji ima strast za spoznavanjem Istine po svaku cenu, čak i ako se time, u neku ruku, lišavate svoje sreće. Načitani ste i imate prepoznatljiv dar za pisanje. Niste blagi niti neozbiljni po prirodi - ozbiljnost se jasno primećuje; čak i tmurnost može da dominira. Želite znanje i puno čitate.

Evo kako strah od neizvesnosti utiče na vaš život: psihološki saveti za prihvatanje nesigurnosti i nepoznatih situacija...

Zaradićete prilično veliku sumu novca u pouzdanim trgovačkim poduhvatima, ali ne marite za nesiguran i nepouzdan život koji proizlazi iz življenja po sopstvenom nahođenju. Volite umetnost, književnost i muziku. Možete pisati poeziju. Ali, vi niste slabog karaktera - daleko od toga. Naprotiv, vrlo ste nezavisni i u razmišljanjima i u delanju; niko vas ne može odvratiti od određenog puta kada jednom odlučite da sledite određen pravac.

Sposobni ste da se istinski zaljubite jednom ili dvaput u životu. Kada se to desi, pažljivo odaberite osobu koja vas neće razočarati, jer, u suprotnom, sledi patnja zbog vaše sposobnosti da vrlo živo osećate stvari.

Kako se gradi ljubav koja spaja srodne duše...

Vaša priroda je vrlo intenzivna, tako da posledično možete očekivati da iskusite loše strane takve naravi, kao i sve njene prednosti. Niste neozbiljni ali imate istančan smisao za humor.

Ne plašite se da budete spontani i prirodni. U vama postoji previše kočnica - odstranite neke od njih i točkovi života će početi da vam se okreću mnogo brže i lakše.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.