Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 10. jula

Strogi, mudri i zabavni - evo šta karakteriše rođene 10. jula...

Rođeni na ovaj dan su ozbiljni i strogi. U najmanju ruku delujete kao upravnik škole, ako ne i tiranin. Verujete da je vaš način jedini način na koji nešto može biti urađeno. Iako je to, često, dobar način, postoje i drugi; i nemojte nikad pomisliti da ne postoje mnogi drugi stručni ljudi ili žene na ovom svetu osim vas! Svesno ste tašti, a zadovoljni sobom. Naklonjeni ste religiji, ali vaša verovanja naginju tome da budu sužena i dogmatična.

Bob Proktor otkriva tajnu za privlačenje obilja: evo kako se otvoraju vrata bogatstva...

Posedujete dobru logiku i dobre poslovne sposobnosti, pa ćete za života steći dosta novca. Naučite da budete darežljiviji kada ga budete stekli; jer Gospod voli one koji s radošću daruju.

Kako da privučete ljubav i pronađete partnera: 10 načina da aktivirate zakon privlačenja...

Ako ste žena, stidljivi ste, skromni i nežni. Bićete izuzetna supruga i volećete dom i decu. Volite da se fino obučete i družite. Ponekad pričate previše. Naučite da dublje razmišljate, da se koncentrišete; čitajte dobre knjige. Tada će vam život imati više smisla. Volite pozorište, a to može da vam pruži zdravu zabavu. Manje obraćajte pažnju na već učinjeno, a više na ono što nije.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.