Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 1. jula

Ljudi iskrenog srca koje odlikuje strpljenje i odgovornost - šta karakteriše rođene 1. jula...

Staloženi ste, iskreni i imate sklonosti ka nauci. Volite mehaniku i možete biti vrlo spretni u proračunima. Imate duboke uvide u patnje čovečanstva što bi vas moglo podstaći da se zainteresujete za politiku s jedne strane, a medicinu s druge strane. No, možete biti odbačeni kao lekar ili hirurg, ili kao sestra ako se žena. Dosta ste taktični i strpljivi. Povremeno ste vrlo zabavni, a imate sjajan smisao za humor. Lepo govorite i mogli bi biti predavač.

Kako vaspitavaju decu u Indiji: odrastanje u ljubavi, strpljenju i dobroti...

Ako ste žena, imate dobar ukus, imate umetničke i dramske sposobnosti, i pokazujete dobre veštine i rasuđivanje. Privlačni ste suprotnom polu, volite da ste u njihovom društvu, a i oni u vašem, pa ste verovatno omiljeni i kod mladih i kod starih. Vrlo ste intuitivni i trebalo bi da naučite da verujete više tim osećanjima. Volite red, tako da ne podnosite ništa što nije na svom mestu. Ne bi trebalo da dugo živite sami jer to može biti nezdravo za vas. Živite s nekim, ako je moguće, ili stupite u brak relativno rano.

Kako se osloboditi loše karme: ovo je tajna kako duša prolazi put evolucije...

Vežbajte koncentraciju i odlučnost - znate koliko možete i šta je potrebno da nešto postignete. Donesite odluku da ništa ne može da vas spreči da ovo postignete, pa će uspeh na kraju doći u velikoj meri.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.