HOROSKOP za rizičnu ljubav i srećan novac: evo šta nam donosi naglašen znak Raka

Naglašeni znak Raka zamrsiće konce sudbine u ljubavi, ali će na poslovnom planu otvoriti mnoga vrata! Evo šta nam astrolozi predviđaju u narednim danima...

U poslednjoj nedelji juna, preko znaka Raka (dom, porodica) prelaze Sunce, Mesec, Merkur i Mars, simboli ugleda, emocija, biznisa i akcije, koji obrazuju izazovne aspekte sa tranzitnim Jupiterom i Saturnom. Zbog toga, a pre svega zbog oslabljene pozicije Marsa, u prvom planu biće trzavice na emotivnom ili poslovnom planu, bilo da se radi o raspravama, slavljima ili preterivanju u nečemu, ispoljavanju osećanja, trošenju novca, ophođenju prema starijima... Sunce predstavlja važne muške figure, a Mesec važne ženske figure u životu svakoga od nas, tako da u ovom periodu treba izbegavati konflikte sa roditeljima, pre svega, ali i sa emotivnim partnerom.

Šta karakteriše rođene u znaku Raka: emotivne i neiskvarene duše bez kojih ne možemo (HOROSKOP)...

Naglašen znak Raka, tokom ovog perioda, uticaće na sve znake, možda nešto više na vodene i zemljane, Rakove, Škorpije, Ribe, Bikove, Device i Jarčeve.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Da biste dostigli ciljeve koje ste zacrtali, potreban vam je dobar tim saradnika. Taktiziranje, koje vam nije jača strana, moglo bi da vam donese značajno uvećanje prihoda u radu sa strancima.

BIK (21. 4 - 21.5)

Zbog naglašenog znaka Raka i Venere u vašem znaku, vašem šarmu i atraktivnosti, malo ko će moći da odoli. Mnogi mogu doneti iznenadnu odluku o ulasku u brak, naročito ako ste u vezi sa osobom sa posla.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Konjunkcija vašeg vladaoca Merkura i Marsa, čini vas mnogo konfuznijim i sentimentalnijim i sklonim promenama raspoloženja.

Moguć ulazak u tajnu ili paralelnu vezu sa nekim ko je zbog posla prisutan u javnosti.

RAK (21. 6 - 22.7)

Mnoštvo planeta u vašem znaku donosi prvoj dekadi nove mogućnosti za napredovanje u poslu ili početak uspešne saradnje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.