HOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR: evo kakav rizik očekuje Ovna, Bika i Blizance

Ovan, Bik, Blizanci - evo kakkav rizik ovim znakovima donosi retrogradni Merkur!

Merkur, planeta komunikacije, 7. jula kreće retrogradno i njegov uticaj osećaćemo sve do 1. avgusta 2019. godine, piše Lovesensa.

Poznato je da retrogradni Merkur donosi haos, pogrešne informacije, loše odluke, probleme u odnosima i konstantne prepreke. Sada je retrogradni Merkur u znaku Lava, a to znači da ćemo morati više da se posvetimo kontroli ega i maksimalno izbegnemo greške kada su u pitanju odnosi.

Ljubavni horoskop: evo kakvu romantičnu pustolovinu donosi Venera u Raku (do 27. jula 2019.)Ljubavni horoskop: evo kakvu romantičnu pustolovinu donosi Venera u Raku (do 27. jula 2019.)Ljubavni horoskop otkriva kako će na romantične odnose uticati nežna Venera u znaku Raka!

To ne znači da treba da se menjate, naprotiv, već je to znak da ostanete verni sebi i vratite svoju pravu prirodu. Opustite se i pustite klupko sudbine da se odmotava. Ovo je period kaa se testira naše strpljenje, snaga i granice. Pokažite koliko ste jaki!

Horoskop za uticaj retrogradnog Merkura od 7. jula do 1. avgusta 2019. godine!

OVAN

Ako budete imali kreativne ili profesionalne blokade, ovaj retrogradni Merkur pomaže da ih se rešite. Uskoro ćete dobiti inspiraciju i pojačanje svesti, što će biti veliki vetar u leđa kada je u pitanju ostvarenje ambicija. Međutim, nećete se lako snalaziti u novom okruženju i nećete biti sposobni da pokažete u pravom trenutku sve svoje potencijele. Razbistrite misli, nemate razloga za strah. Uprkos svim preprekama, nemojjte odustajati, jer u ovom periodu imate veliku šansu da iskoristite svoje talente.

Retrogradni Merkur za vas ima jedno iznenađenje kada je u pitanju ljubav. Neko iz prošlosti (stara ljubav) vraća se u velikom stilu u vaš život. Ta osoba je ostavila na vašoj duši duboki trag, lepe uspomene, ali i emotivnu ranu koja još uvek nije zarasla. Želećete da se prepustite, ali malo se osvrnite unazad. Da li ste iz prethodnog iskustva naučili važnu lekciju? U ovom periodu budite oprezni kakve odluke donosite kada je u pitanju ljubav.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.