Horoskop za pun Mesec u Vodoliji: Raka očekuju vetrovi teških promena, a Blizance prati energija zahvalnosti (od 3. avgusta 2020. godine)

Saznajte kome pun Mesec u Vodoliji donosi dpobre stvari...

Vodolija pomaže da odluke donosimo glavom, ne srcem

Prava veza i povezanost – tema je ovog punog Meseca u Vodoliji, koji odražava svetlost Sunca u Lavu. On govori o kretanju izvan stvari koje u našim životima podstiču odvojenost i o podizanju na viši nivo, koja traži povezanost, odnos pun ljubavi sa neizmernom raznolikošću života.

Kao fiksni znak, Vodolija je sklona pristupati životu više iz glave nego iz srca. A ponekad je ta sposobnost odvajanja od vlastitih osećaja pravi dar. Kada "zumiramo" da bismo videli širu sliku, često donosimo bolje odluke – i za sebe, i za veće dobro.

MESEČNA NUMEROLOGIJA ZA AVGUST 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš brojMESEČNA NUMEROLOGIJA ZA AVGUST 2020. GODINE: prognoze za ljubav, posao i novac za vaš brojTrojku očekuje sreća u finansijama, a Sedmicu divna iznenadna šansa...

Ali nevolja sa punim Mesecom u Vodoliji jeste ta da ljudsko ponašanje i emocije nikad nisu samo logični. Čak i ako razumemo da se svet ne okreće oko nas, deo nas i dalje oseća potrebu za tim (barem na neko vreme) – a sa Suncem u Lavu tu je čežnju nemoguće ignorisati. Polarnost Vodolije i Lava odnosi se na integriranje vlastitog individualnog identiteta u kolektiv.

Dobre stvari dolaze onima koji znaju čekati

Ono što ovaj pun Mesec čini izazovnim jeste to što su u kvadratu sa Uranom u Biku i Mesec i Sunce, pa je moguć snažan otpor. Obrasci ponašanja toliko su duboko i čvrsto ukorenjeni da će biti potreban veliki napor, možda čak i čudo, da se napokon razbije taj krug.

Uran je (uz Saturn) vladar Vodolije, a njegov je moto "očekujte neočekivano". I tako, Uran je nepredvidiv, Vodolija voli kršiti pravila, a Lav i Sunce biće viđeni – ta kombinacija ovog punog Meseca čini naročitim i mogla bi doneti dramatična iznenađenja, ali i uznemirenost.

Ipak, jasno je da se nešto mora promeniti. Usklađivanjem sa silama promene, umesto da im se opiremo, stičemo moć usmeravanja Uranove, ponekad haotične energije, na mnogo svrsishodnije, pozitivne načine.

Drugi vladar Vodolije, Saturn, u opoziciji je sa Merkurom u Raku i daje nam zadatak da ustanovimo da li je ono na što treba usmeriti svoj fokus neki lični ili pak politički problem.

Iz vida se pritom ne sme ispustiti kvadrat između Jupitera u Jarcu i Marsa u Ovnu, koji podseća da ne treba srljati jer se taj proces ne može požurivati i da dobre stvari dolaze onima koji znaju čekati i, još važnije, koji u međuvremenu rade u korist njihova ostvarenja. Osveštavanje toga što treba menjati moglo bi biti iznenadno, ali promene koje će ono nadahnuti neće se postići preko noći jer Mesec, Sunce i Uran u fiksnim su znakovima.

Odlično vreme za meditaciju i manifestaciju

Ali i ovako izazovan i intenzivan pun Mesec može se dobro iskoristiti jer ovo je moćno vreme za manifestovanje ako znate upotrebiti energiju koju donosi. Pre svega, isključite na neko vreme svoje uređaje – i isključite se, odmaknite se od haotičnog sveta i jednostavno budite, odmorite se, opustite, duboko dišite.

Potom umirite svoj um: nađite mirno i tiho mesto na kojem možete biti sami. Nežno dišite kroz nos i izdišite kroz usta. Udišite uz afirmaciju da u vaše telo ulazi mir, a izdišite uz afirmaciju da vaše telo napuštaju strah, brige i loše misli. Time ćete u svoj život pozvati mir i spokoj – nešto što je svima nama itekako potrebno u ovoj izazovnoj godini.

Ovan

Vama nije važno sa kim s družite: kad god se ohrabruje individualnost, vi savršeno pristajete u to! Ipak, za vreme ovog punog Meseca čak i prijateljstva najslobodnijeg duha mogli biste osećati kao sputavajuća. Budite sigurni da ostavljate dovoljno prostora za ostale.

Bik

Radite li dugo na ostvarenju nečega, može se dogoditi da zaboravite što je izvorno bio vaš cilj. Ovaj će vam puni Mesec pomoći da ponovo dobijete perspektivu, ali neće vam obnoviti motivaciju. Ali "lažni uvidi do ostvarenja" više ne pale, zato morate naći nešto čime ćete se baviti sa srcem i dušom.

Blizanci

Ovaj će pun Mesec pobuditi zahvalnost (možda i malo nostalgije) za sva vaša eklektična iskustva. Ali mogli biste osećati i da ste pomalo zapeli. Za sada morate na najbolji način iskoristiti trenutne okolnosti tako da dajete najviše od sebe bez obzira na to gde se našli.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.