HOROSKOP ZA PUN MESEC: Šta od vas traži crveni Mesec žetve u Ovnu 5. oktobra 2017. godine

Pun Mesec u Ovnu najavljuje promene - evo šta će vaš znak "požnjeti" tokom ovog Uštapa!

Pun mesec u oktobru obično zovu Mesec žetve - 5. oktobra 2017. godine horoskop najavljuje impuls za transformaciju u različitim područjima, nagrađujući nas za hrabro suočavanje s nužnim promenama!

Kako će pun Mesec u Ovnu delovati na pojedine znakove analizirala je astrološkinja Chani Nicholas, koja o "Mesecu žetve" kaže: "Pun Mesec u četvrtak od nas traži da žanjemo bogatstvo što dolazi zahvaljujući usklađenosti s procesom otpuštanja i regeneracije."

Za rođene u znaku Ovna ili s podznakom u Ovnu

S punim Mesecom u vašem (pod)znaku, vi ste sad pod svetlom reflektora - on vam daje pozornost, poticaj, priznanje. Ova nedelja za vas se razvija prema dramatičnoj završnici. Pun Mesec poštuje lične promene s kojima se borite i ukazuje na važnost razvoja vaših profesionalnih moći. Vaše napredovanje ima cenu - a to je vaš lični preobražaj. Rešite se slojeva svog identiteta koje ste prerasli ili vas ometaju da iskusite svoj životni potencijal; budite svesni svojih mana kako one ne bi kroz podsvest zaustavile vaš rast.

Horoskop za veliki uspon i sticanje obilja: evo šta nam donosi Pluton u direktnom hodu (do 23. aprila 2018. godine)...

Za rođene u znaku Bika ili s podznakom u Biku

Pun Mesec od vas zahteva da nađete vremena za razmišljanje, introspekciju i oporavak. On obasjava skrivene delove vašeg života i sopstva. Obratite pažnju na ono što se događa tokom dana u trenucima dokolice; pratite poruke koje vam šalje vlastito telo. Nasuprot ovom punom Mesecu je konjunkcija Marsa i Venere, koja vam donosi važnu informaciju. Razgovori o vašim profesionalnim projektima sada će biti naročito važni, stoga obratite pažnju na ideje koje će blesnuti tokom njih. Susret Marsa i Venere daje vam zanimljiv kreativan i/ili romantičan naboj. Ta će vam energija pomoći da se prisetite moći koju imate u oba ta područja svog života i ohrabriće vas da je doživljavate ozbiljnije i time povećate izglede da je dobro iskoristite.

Za rođene u znaku Blizanaca ili s podznakom u Blizancima

Uštap će dovesti do kulminacije energije u vašem društvenom krugu i maksimalno vas opomenuti da ne dopustite da se stvari predugo odvijaju a da se ne raščist. Neki će vas prijatelji ohrabriti da radite na međuljudskim problemima, bilo da na vas deluju podsticajno ili pomalo iritantno. Ovaj pun Mesec razotkriće ko u vašem društvu podstiče nalaženje rešenja, a ko pravi dramu. Mesec će na površinu izvući i neka pitanja iz detinjstva pa budite spremni da zapazite obrasce iz prošlosti koji se ponavljaju u sadašnjosti. Važno je da svemu pristupate nepristrasno i zadržite jasan pogled na stvari.

Za rođene u znaku Raka ili s podznakom u Raku

Sad je vreme da se posvetite ostvarenju svojih profesionalnih strasti usklađujući ih sa svojim talentima. To vam otvara vrata uspeha i dovodi u život ljude koji su na istom putu s vama. Mesec nalaže da se pokažete, kažete svetu svoje namere, izložite se uspehu i neuspehu, konstruktivnoj i destruktivnoj povratnoj poruci, ljubavi i zavisti, poštovanju i osuđivanju. No isto tako, pun Mesec vam govori da svoje srce zaštitite od onih koji mrze. Ostvarenje vlastite strasti u poslu zahteva da budete što je moguće više uzemljeni, da se, na primer, na naviknete suviše na pohvale publike, a zaboravite ono što vas čeka kod kuće. Pun Mesec će obasjati one delove vaše karijere koji su najvažniji da se njima pozabavite. Zato pratite kako vaše unutrašnje promene utiču na vaš profesionalni pristup. On donosi i priliku da nešto promenite ili da vas nešto promeni, da određen deo vašeg profesionalnog života više nikad ne bude isti.

Za rođene u znaku Lava ili s podznakom u Lavu

Vama pun Mesec jarko obasjava trenutni i budući put, pomalo hitne planove, planove koje je trebalo menjati zbog nedavnih zbivanja. Učinite korak prema onome što vam je najvažnije. Nema smisla da gubite vreme zacrtavajući pravce prema onome što vas samo delimično zanima. Život je prekratak za to. Zato se usredsredite samo na ono što vam je zaista važno - za mentalno, emocionalno, telesno i energetsko blagostanje. Nemojte to odlagati.

Za rođene u znaku Device ili s podznakom u Devici

Sad je dobar deo astrološkog naglaska na ravnoteži između energije koju ste uložili u sebe i profesionalna partnerstva koja su bila važna za taj razvoj. Sad je više nego ikad prije važno razumeti kako ste naučili da se slažete s s onima s kojima radite, kako se nosite sa sukobom, završecima i svim peripetijama međuljudskih odnosa. To će vam razjasniti što vam je od tih partnerstava potrebno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.