HOROSKOP ZA PRVI PUN MESEC U 2021. GODINI: Vodoliju očekuje ljubavni sjaj, a Rak se fokusira na novac (od 28. januara)

Saznajte šta vam donosi energija prvog punog Meseca u 2021. godini!

U hladnoj i neizvesnoj vladavini Vodolije nebo će obasjati pun Mesec u Lavu. Kao simbol kraja, završetka i inteziviranih emocija, pun Mesec i ovoga puta donosi vatromet osećanja, ali vam i obasjava put i podstiče vas da se prikažete u pravom sjaju.

Prvi pun Mesec u 2021. godini biće u znaku Lava od 28. januara i uticaće na našu kreativnost, hrabrost i moć komunikacije. Imate dovoljno smelosti da napravite prvi korak u ljubavi i novim planovima, a njegova veličina donosi glamur, i blistavu energiju na mnogim poljima života.

Pročitajte još:

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA U LJUBAVI TOKOM FEBRUARA 2021: Želje se ostvaruju - ništa nije nemoguće

TIBETANSKI HOROSKOP - Osobe rođene u ovim godinama očekuje najveći uspeh u 2021: Očekuje ih energija obilja i veliki uspeh

HOROSKOP - Ova 3 znaka imaju najveću podršku zvezda u vladavini Vodolije: Prati ih velika sreća i dobra energija do 19. februara

Ipak, dolazi i do određenih senki jer je pun Mesec tokom ovog pojavljivanja u kvadratu sa Uranom i usijanim Marsom, ali i u sukobu sa Jupiterom i Saturnom.

Saznajte šta pun Mesec u Lavu od 28. januara donosi vašem znaku Zodijaka:

Ovan

Pun Mesec donosi napetost u vašem ljubavnom životu. Ali, ispod napetosti krije se plima strasti i toplih osećanja. Pravo je vreme da se odvažite i kažete osobi koja vam se dopada kako se osećate. Zabavna i koketna energija punog Meseca nudi vam šansu da se povežete sa drugom dušom.

Bik

Očekuju vas nepovoljne i konfliktne situacije u domu i u porodici, ali vi ste ti čija je misija da donesu mir. Svojim delima utičete na druge i vreme je da se neke stvari zauvek reše. Širenje mira, dobre energije i stavranjem veza isceljujete i svoju dušu. Oluhja je prolazna.

Blizanci

Blizanci pronalaze način da se kreativno izraze u svom poslu, a moguća su i proširenja znanja i mnogi hobiji. Uživajte u inspiraciji i kanališite tu energiju na prav stvari i vrednosti. Ovo je period kada vam je uspeh predodređen.

Rak

Pun Mesec se kod vašeg znaka fokusira na novac i donosi vam šansu da napravite dobar plan kada je reč o finanisjama. Moguće je unapređenje ili preraspodela kućnog budžeta. Polako se oslobađate dugova i nestabilnih finansija. Nastavite putem kojim ste krneuli.

Lav

Ovog punog Meseca bićete u centru pažnje zbog svojih postignuća. Energuični ste i temperamenti, a sada se lakše suočavate sa situacijama koje su za vas u prošlosti predstavljale velike izazove. Ne dozvolite egu da nepovoljno utiče na vaše odnose, posao i finansije. kanaliošite energiju prosperiteta na stvari koje volite.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

01/03/2021 FRANKA
Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com