HOROSKOP ZA PROLEĆE 2020. GODINE - RAK, LAV I DEVICA

Astro prognoza za Raka, Lava i Devicu za proleće 2020. godine!

Proleće u 2020. godini ne donosi značajne turbulencije, ali neke planete uspeće da probude u nama skrivene potencijale i talente, piše Lovesensa.

Na proleće nas očekuju dva važna tranzita, a to su Saturn u znaku Vodolije 21. marta 2020. godine i prva konjukcija Jupitera i Plutona u ovoj godini dogodiće se 4. aprila.

U martu Saturn iz svog matičnog znaka Jarca prelazi u znak Vodolije, a sedam nedeljea kasnije kreće retrogradnim putem. Saturn u Vodoliji podrazumeva testiranje granica i uspostavljanje određenih pravila u svom životu. Odgovornost i odlučnost postaju jače strane, zato je ovaj period idelan za napredak u karijeri.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki znak ZodijakaVELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki znak ZodijakaDetaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka - evo šta nam predviđa godišnji horoskop za 2020. godinu!

Jupiter i Saturn udruže snage na svakih 3 godina, a to će se dogoditi nekoliko puta u 2020. godini, a prvi put 4. aprila. Ovaj tranzit donosi realističan pogled na život i nove ciljeve. Napokon ćete znati šta zsiat želite od svog života.

Evo kakvo proleće očekuje rođene u znaku Raka, Lava i Device:

RAK

Spremni ste da se aktivirate na životnom putovanju i ne morate da puta da razmislite koju strategiju treba da preduzmete. Bez obzira da li s epojavio problem u ljubavnom odnosu, porodici ili na poslu, vi sve teškoće olako rešavate. Umorni ste od čekanja da se nešto promeni i od zahteva okruženja. Sada preuzimate stvari u svoje ruke. Proleće 2020. godine biće i pomalo naporne za Rakove, jer će konstantno biti zauzeti raznim obavezama. Ali trud će se itekako isplatiti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.