HOROSKOP ZA PROLEĆE 2020. GODINE - OVAN, BIK, BLIZANCI

Aastro prognoza za Ovna, Bika i Blizance za proleće 2020. godine!

Proleće je vreme buđenja, unutrašnje svesti, romantičnih iskri i najdivnijih mirisa u celom kosmosu, piše Lovesensa.

Priroda nas nežno i lagano budi tokom proleća i čini nam se kao da u tom periodu imamo njenu najveću podršku. Tada smo sjedninjeni i zajedno priživljavamo tu lepotu zajedničkog buđenja.

Bez obzira da li je vaše srce slobodno ili ste već zaljubljeni, proleće je period osveženja za polje ljubavi. Mnogi znakovi će baš ovog proleća doživati pravu romantičnu bajku.

VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki znak ZodijakaVELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki znak ZodijakaDetaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka - evo šta nam predviđa godišnji horoskop za 2020. godinu!

Ipak, proleće ima i svoju tamnu stranu... Kod nekih dolazi do melanholije, umora i iscerpljenosti. Moguće je da pod poletom napravimo loše ustupke i donesemo brzo plete odluke.

Evo kakva je astro prognoza za Ovna, Bika i Blizance za proleće 2020. godine:

Ovan

Proleće će početi na jedan zanimljiv način za vas, sa nekoliko iznenađenja. Ovo je vaš period u godini i osećate se energično i pozitivno. Ipak, morate biti pažljivi tokom marta zbog negativnog uticaja retrogradnog Merkura. Mnogi Ovnovi doživeće neuspeh zbog mračnog uticaja ove planete. Najbolje ćete se snaći ako se prisetite lekcija koje ste naučili u prethodnoj godini. Svaku teškoću podnosite sa puno hrabrosti i nećete dozvoliti da vam ovog proleća ništa ukrade osmeh sa lica.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.