Horoskop za proleće 2017. godine: šta Zodijak donosi dušama željnim ljubavi

Kakva iskušenja donosi proleće 2017. godine? Evo šta kaže astrologija...

Proleće 2017. godine biće prvo u nizu poslednjih godina bez pomračenja!

To znači da će neke ključne promene i odrednice biti dobrim delom određene već krajem zime (poslednje pomračenje uoči ovogodišnjeg proleća i njemu najbliže, jeste Sunčeva eklipsa 26. februara.

Stoga će se tokom proleća razvijati priče koje su na neki način najavljene ili su se već dale naslutiti.

Mart i veći deo aprila iznedriće dobre prilike za dugoročnije poduhvate na teme povezane sa svim novim ili pionirskim pothvatima.

Stabilan Saturn u Strelcu činiće lepe trigone s tranzitnim planetama u Ovnu, a to će doneti niz svežih ideja koje će se moći primeniti u stvarnosti. One će moći da zažive na duže staze.

Opozicioni Jupiter iz Vage davaće povremene faze hedonizma, lakomislenosti, a kod nekih i lenjosti. Zato je važno biti budan i ne propustiti verovatno sjajne prilike.

Mnogi će balansirati između prepuštanja neka stvari „idu kako idu" (jer im je tako lakše), ili pak sabiranja i koncentracije, te ulaganja napora koji bi im mogli doneti lijepe rezultate. Možda ne odmah, ali kasnije sigurno. Linija manjeg otpora neće biti dobar stav. Važno je odoleti iskušenjima letargije i uprti se u konkretnost delovanja. Jer upravo će svi spomenuti aspekti biti povezani u zajednički kompleks i od same osobe i njenog karaktera zavisiće šta će iz datog izvući.

Planete će pružati prilike, ali donose u isto vreme i iskušenja koja neće biti nimalo očita ili strašna da bi ih odmah prepoznali (jer uživancija u poslu je dobra stvar, ali ako se pretera, ona se pretvara u nešto loše). Izlaz je u fokusiranju na jasne ciljeve i u upornosti da se oni slede bez obzira na trud ili vreme koji su potrebni (dobar Saturn daće plodove).

Ono što svakako upada u oči je dugi tranzit Venere po znaku Ovna, od 4. februara do 7. juna uz fazu njenog retrogradnog hoda od 5. marta do 16. aprila.

Mnogim osobama rođenim u znaku Ovna ili pak onima koji tu imaju neki stelium planeta ili neku markantniju planetu ovaj će tranzit pokrenuti ljubavni život, staviti na dnevni red emotivne teme ili pak uzrokovati jasno razlučivanje ljubavne prošlosti, kao i pravljenje reda u ličnim odnosima.

8 verovanja za novčanik koji privlači obilje: evo koje stvari ne treba da držite u svom novčaniku...

Kako će Venera u Ovnu biti u dobrom aspektu sa Saturnom u Strelcu, to je za očekivati dugoročnije stabiliziranje emotivnog života kod mnogih (dakako treba uključiti i individualne natalne karte i ono što stoji u njima) uz određena preispitivanja, a pogotovo dok je Venera u retro hodu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.