Horoskop za privlačenje najboljih želja: evo šta nam donosi Venera u Lavu

Venera u Lavu voli igru, proslave, voli pokazivati svoje talente i deliti svoju ljubav. Evo šta nam horoskop predviđa...

Ulaskom Venere u Lava (28.jula u 3:54 časova) počinje prava letnja žurka. Uz mnogo pozitivne energije oko nas, vreme je da se usredsredimo na dobre stvari u životu

Ovogodišnji početak sezone Lava bio zaista dramatičan jer u tom je znaku i Mars. Sada mu se pridružuje Venera, a uskoro sledi i mlad Mesec u Lavu. "Ovo je sezona Lava koja će biti tri puta veća", ističe astrolog Christina Howson. "Očekujte mnogo teatralnih, spektakularnih trenutaka malenih i velikih Lavova kako svada riču za nešto pažnje. Činiće se kao da se svi pokazuju u punom sjaju."

Ljubavni horoskop za avgust 2019. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop za avgust 2019. godine: mesečni horoskop romansi i strastiLjubavni horoskop - mesečna astro prognoza za romantična dešavanja u avgustu 2019. godine!

Ali to je i period velike kreativnosti, a možete očekivati i mnogo romantike i strastvenosti. Pripazite samo na ego i ne dopustite da ga proguta lažni ponos. Najbolje što možete učiniti jeste da pokažete lavovsku velikodušnost i prepustiti nekome mesto u centru pažnje.

Ulaskom Venere u Lava, pune se baterije naše vitalne energije i ona donosi isceljenje našem srcu, telu i samopoštovanju, a "novac, vrednosti, samopouzdanje i odnosi uvećani su ponosom, moći i željom da se bude broj jedan", kaže Nadia Gilchrist. Teme su privlačenje najboljeg i hrabro izlaganje. Ovo nije vreme da budete suptilni kad je reč o onome što želite, savetuje astrolog.

Međutim, ako vam nešto nedostaje, jaz između toga i onoga što ima neko drugi biće upadljiviji, zato sad mogu biti naglašeni i ljubomora i želja za takmičenjem. "Ali svrha je tih kontrasta da vas podsete šta biste mogli imati ako prestanete zdvajati nad onim što vam nedostaje." Mislite li da zaslužujete nešto bolje, što vas sprečava da to ostvarite – delujte samopouzdano, s radošću i dignitetom.

Horoskop - avgust će biti težak mesec za ova 3 znaka: evo ko posebno treba da bude na oprezuHoroskop - avgust će biti težak mesec za ova 3 znaka: evo ko posebno treba da bude na oprezuHoroskop - evo za koja će 3 znaka avgust biti rizičan mesec!

Venera u Lavu voli igru, proslave, voli pokazivati svoje talente i deliti svoju ljubav. "Može biti ekstremno velikodušna i zahtevna – pod ovim tranzitom ljudi daju mnogo, a žele još i više." Ovo je odličan period i da hobi koji volite pretvorite u posao, da spojite igru i rad. "Lav se želi isticati u gomili i biti jedinstveno svoj" – pa i kad je reč o poslu.

Izvor: Sensa.hr

Pripremila Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.