Horoskop za prekretnice s Marsom u Jarcu: evo šta vašem astrološkom znaku donosi moćni tranzit od 27. septembra 2016. godine

Sa ulaskom Marsa u u Jarca, znak ambicije, odgovornosti i discipline, nastupa period pojačane poslovne aktivnosti, ali i burnih dešavanja na ljubavnom planu.

Mars, planeta akcije i seksualnosti, 27. septembra 2016. godine ulazi u Jarca, znak ambicije, odgovornosti i discipline u kojem je njegov uticaj jak, kada nastupa period pojačane poslovne aktivnosti, ali i burnih dešavanja na ljubavnom planu.

Istog dana, posle višemesečnog retrogradnog hoda, Pluton, simbol moći, velikog bogatstva i harizme, kreće direktnim hodom preko Jarca, donoseći poboljšanje situacije na finansijskom planu. Ove planete će tokom meseca obrazovati i konjunkciju, aspekt koji još više pojačava njihove uticaje što će najviše osetiti osobe koje se bave medicinom (hirurzi, stomatolozi) ili rade u policiji i vojsci.

Početkom perioda Mars obrazuje izazovan aspekt s Jupiterom, planetom prosperiteta, a krajem nedelje i kvadrat s mladim Mesecom u Vagi, zbog čega bi trebalo obratiti više pažnje na odredbe ugovora, a prolongirati pravne procese, ročišta, suđenja i slično.

Zašto biramo pogrešne ljubavne partnere: zamka egoizma i emocionalne distance...

Oko 1. oktobra, uzburkana osećanja mogu da rezultiraju ljubomornim scenama i partnerovom posesivnošću, naročito ako ste dama. Sekstil sa Neptunom, planetom mašte, inspiracije i zanosa, pogoduje umetnicima, naučnicima, farmaceutima, kao i zaposlenima u turizmu i marketingu. Trebalo bi obratiti više pažnje na zdravlje kostiju, zglobova, naročito kolena, zube i kožu. Uticaj Marsa iz Jarca osetiće svi znaci, najviše muški i mlađi Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, a nešto manje Vage, Bikovi i Rakovi.

OVAN (21.3. - 20.4.)

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Marsa zajedno sa Plutonom u astrološkom polju karijere, upozoravaju da izbegavate rasprave sa nadređenima, naročito ako nosite uniformu na radu. Oko 1. oktobra, uzdržite se od naglih reakcija i nesmotrenih izjava.

BIK (21.4. - 21.5.)

Pozicije vašeg vladaoca, Venere, u astrološkoj kući ljubavi i Marsa i Plutona, simbola strasti i erotike, najavljuju mogućnost strastvenog susreta sa nekim ko često putuje zbog posla. Krajem nedelje, mogući su problemi sa zglobovima ili kožom.

BLIZANCI (22.5. - 21.6.)

Naglašeno astrološko polje finansija u kome se nalazi Mars pod uticajem Neptuna, planete zanosa i mašte, donosi vam finansijske dobitke, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, pisanjem plesom, glumom.

RAK (22.6. - 22.7.)

Pozicije planeta akcije i moći opominju da će partner pokušati da vam nametne svoju volju. Krajem nedelje, vreme mladog Meseca, vladaoca vašeg znaka, veće su šanse za ulazak u paralelnu ili tajnu vezu, moguće sa nekim Bikom ili Škorpijom.

LAV (23.7. - 22.8.)

Mars i Pluton prelaze preko vašeg šestog astrološkog polja donose vam dosta angažovanja na poslovnom planu, ali i nervoze, zbog čega bi trebalo da izbegavate stresne situacije.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.