HOROSKOP za povratak stare ljubavi i poslovni trijumf: evo šta nam donose Venera u Blizancima i Merkur u Lavu

Planete ljubavi i uspeha ukrštaju magične sposobnosti, a evo kako će ovi zanimljivi aspekti uticati na vaš znak Zodijaka!

Venera, planeta ljubavi i novca, 5. jula, ulazi u Blizance, a Merkur, simbol biznisa i flerta, 6. jula, u znak Lava. Zbog harmoničnog aspekta između ovih planeta, veće su šanse da odete na jedno ili čak dva kraća putovanja sa partnerom. Takođe, kontakti sa strancima se intenziviraju, a veća je i mogućnost da osvojite neki dobitak u igrama na sreću.

HOROSKOP vatrenog temperamenta: šta nam donosi turbulentna promena Marsa u Raku...

Kvadrat između Merkura i tranzitnog Urana, upozorava vozače da budu oprezniji za volanom, jer će na putevima biti pojačana kontrola saobraćajne policije. Ovaj izazovan aspekt takođe upozorava da čuvate vredne predmete, automobile, dokumenta, ključeve, telefone, tablete, kartice.

Krajem nedelje, Mesec u Jarcu obrazuje inkonjunkciju sa Merkurom, zbog čega raste podložnost promenama raspoloženja, dok neki mogu iznenada da sretnu ili ostvare kontakt sa starom simpatijom.

Budući da je Merkur u Lavu, znaku kreativnosti, šou biznisa i sporta, pod uticajem Venere u razigranim Blizancima, uspeh se smeši sportistima i umetnicima, glumcima, pevačima, rediteljima, scenaristima, piscima, kao i studentima koji su aplicirali za stipendiju ili studije u inostranstvu. Ove nedelje, sekstil između Merkura i Venere, uticaće na sve znake, možda nešto više na Bikove, Vage, Ribe, Blizance, Device i Škorpije.

Na ljubavnom planu, sekstil između Merkura u petom i Venere u trećem zodijačkom znaku, nagoveštava mnogo novih susreta sa mlađim ili mladolikim osobama, kao i flertove i nova poznanstva preko društvenih mreža. Ipak, u ovom periodu moguća su i česta razdvajanja od partnera, zbog putovanja ili iznenadni raskidi usled razlike u temperamentu i neslaganja u stavovima.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Venera, vladalac astrološkog polja ljubavi, u trećem a Merkur u petom polju doprinose vašoj popularnosti kod suprotnog pola. Ako često putujete zbog posla, možete da očekujete uvećanje prihoda.

BIK (21. 4 - 21.5)

Vaš vladalac Venera u drugoj i Merkur u četvrtoj astrološkoj kući, nagoveštavaju obnovu veze sa bivšim partnerom. Novac stiže, ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili ste privatnik.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.