Horoskop za posao, ljubav i zdravlje: šta nam donosi čudesna lunacija Ovna (do 15. maja 2018.)

Lunacija Ovna nas podstiče da preispitamo svoje odluke, dobijemo nove šanse i otpustimo negativnost, a evo šta nam horoskop predviđa do 15. maja!

Svaki mlad Mesec podrazumeva početak jednog novog meseca, koji traje sve do narednog mladog Meseca. Ovaj period od jednog mladog Meseca do drugog se u astrologiji naziva - lunacija. Tako ćemo se u ovom periodu, od 16. aprila do 15. maja nalaziti u lunaciji Ovna.

Veliki horoskop za vladavinu Bika: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 21. maja 2018. godine)

U nastavku teksta ćemo se pozabaviti analizom karte u trenutku ovog mladog Meseca, koja će nam dati uvid u zbivanja tokom lunacije Ovna. Ascendent se nalazi u znaku Vodolije, što će kod mnogih pojačati usmerenje na nove planove, želje i ciljeve. Potreba ljudi za udruživanjem biće velika, i to uglavnom radi realizacije nekog važnog plana ili cilja, neretko i humanog karaktera.

Vladar Ascendenta je Saturn u 11. kući, a astrološka kuća u kojoj se nađe vladar Ascendenta ukazuje na koje područje života ćemo biti najviše usresređeni. U ovom slučaju to je 11. kuća, pa će većina vas biti usresređena upravo na sve ovo što se tiče izrečenog za Ascendent. Pored navedenog, Vladar Ascendenta je Saturn u Jarcu, a 11. polje predstavlja i penzije, što ukazuje na brojne povoljnosti u vezi sa ostvarivanjem svih pitanja koja se tiču penzija, posebno od početka maja meseca.

U nastavku ću se osvrnuti na nešto vrlo značajno. Naime, Saturnu u 11. kući nije dobro mesto, što se tiče plana ličnosti i psihe. Sunce vlada 11. kućom, a u njoj se raduje Jupiter. Dakle, u totalnoj suprotnosti sa Saturnovim konceptom.

Saturn u 11. kući, na psihološkom planu donosi izražene strahove, anksioznosti i napadaje panike, kao i grčevito držanje za uverenja koja ne služe i s vremenom sve više počinju da idu na štetu, a koja mogu biti pogubna po kompletno psiho-fizičko zdravlje. Ma koliko da su ostale postavke dobre, sve navedene manifestacije su moguće u periodu od ovih mesec dana.

Zato, savet je da dobro preispitate koja vam to uverenja idu na štetu, kao i svoje strahove. Sami smo kreatori svog života i ako želimo da nam bude bolje i da budemo srećni, realno je da stalno moramo raditi na sebi. A posebno, ako su izraženi strahovi, anksioznosti, napadi panike, destruktivna uverenja i slično.

U tom slučaju, počnite sa intenzivnim radom na sebi, kroz psihoterapiju, ili pozitivnu psihologiju, ili pak kroz neku od duhovnih tehnika. Iskoristite period od narednih mesec dana na konstruktivan način i krenite putem čoćne transformacije. I uvek imajte na umu sedeće - Život nije ono što nam se događa, već kako mi gledamo na to što nam se događa!

Sunce se nalazi u znaku Ovna, gde je egzaltirano, pa će mnogi od vas intenzivno krenuti u manifestaciju svojih želja i planova. Mlad Mesec u 2. kući aktualizovaće polje materijalnih vrijednosti i finansija. Tako, ukoliko težite veću zaradu ili regulisanje nekakvog finansijskog problema, vrlo brzo će doći do pozitivnog ishoda. Kako je dispozitor planeta Mars u 12. kući, možete računati na značajnu pomoć od strane osobe koju ničim niste zadužili.

Mlad Mesec je u 2. kući. Dakle, možemo reći da su svetla u 2. astrološkoj kući, a pritom Mesec dolazi iz 6. kuće koja predstavlja probleme sa zdravljem, što će prouzrokovati probleme u vezi sa gušom, grlom, vratnom kičmom i alergijama. Izraženih smetnji bi mogli imati kardiovaskularni bolesnici, pa se savetuje značajan oprez.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.