Horoskop za pomračenje punog Meseca u Jarcu: ostaviće veliki trag na sudbini svakog od nas (16. jul 2019.)

Danas je pomračenje Meseca - evo šta nam otkriva horoskop!

Lunarno pomračenje (delomično) – pun Mesec u Jarcu (24. stepen), 16. jula 2019. godine u 23:38 časova.

Moćno delomično lunarna pomračenje i pun Mesec u Jarcu navodi vas da vratite moć i učinite nešto u vezi sa stvarima koje želite u svom životu, bilo da je posredi ljubavna veza, porodica, bolji radni uslovi, zdravlje, novac, slava... Upravo sad imate moć izgraditi život kakav želite, odnosno početi ostvarivati svoj plan. I to – realistično sagledavajući svoje snove, ciljeve i aspiracije.

Nedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 22. jula 2019. godineNedeljna tarot prognoza: predviđanje sudbine do 22. jula 2019. godineTarot tumačenje za nedelju od 13. do 22. jula - ako ovo uradite do kraja nedelje, očekuje vas velika sreća u budućnosti...

Ovaj pun Mesec u Jarcu jasno osvetljava vaše uspehe i neuspehe, trebate li možda promeniti strategiju i/ili stav, je li vaš cilj i dalje relevantan, jeste li uložili dovoljno energije... Sad biste mogli shvatiti i da se morate zaista potruditi kako biste ostvarili ono što želite.

Možete imati obilje ideja i dobrih namera, "ali ako niste voljni uložiti rad, nametnuti strukturu svojoj kreativnosti, disciplinovati svoja osećanja i zauzdati svoje nesigurnosti, ništa se ne može manifestovati". I astrolog Kaypacha Lescher naglašava kako je "vreme da se raščisti nedovršen posao, dođe do jasnoće putem istrajnosti i dosledno čini ono što se govori".

Ovo lunarno pomračenje punog Meseca na osi Jarac/Rak ima vibraciju ličnog autoriteta, vodeći nas natrag prema našem sedištu moći. Stavljajući pod lupu naše ključne životne odluke, od nas traži da jasno vidimo čime su bili vođeni – potrebom za sigurnošću, društvenim prihvatanjem, nesvesnom vezanošću za neko staro programiranje koje se prenosilo naraštajima?

Zato ponovo stvaramo mrežu svog delovanja u spoljnom svetu kako bismo svoje odluke mogli temeljiti na onom stvarnom. O tome govori i Leah Whitehorse, naglašavajući da je ovo pomračenje dovoljno moćno da rastrgne lažne koncepte i da se sad od nas zahteva da se suočimo sa istinom, nosimo sa posledicama i pametno upravljamo sobom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.