Horoskop za početak novog života: evo šta treba da uradite za sreću dok je mlad Mesec u znaku Blizanaca

Mlad Mesec je slika novog rađanja, slika novog života, slika novog početka, a evo šta nam horoskop predviđa za energiju mladog Meseca u znaku Blizanaca!

Mlad Mesec u znaku Blizanaca dogodiće se 13. juna, u 20 i 45 časova po srednjeevropskom vremenu. A šta je zapravo mlad Mesec i zašto je toliko važna ova pojava? Krenimo redom, mlad Mesec prva je faza od ukupno 11 faza Meseca, koliko su ih poznavali astrološki autori u predrenesansnom periodu.

Mlad Mesec označava početak jedne nove faze. Ova faza se naziva lunacijom. Uticaj mladog Meseca je do 12 stupnjeva, što vremenski označava period od oko 20 sati. S obzirom na to da Mesec podrazumeva oko 70-80 posto svih zbivanja na planeti Zemlji, odnosno na planu naše ličnosti i života, jako je važno na pravi način postupiti, kada se nađe u fazi mladog Meseca. Takođe, ova faza je predznak svih daljih zbivanja. Vladar faze mladog Meseca je planeta u kome se nalazi Mesec.

Astrologija ljubavnih odnosa: kako da dubinski upoznate svog partneraAstrologija ljubavnih odnosa: kako da dubinski upoznate svog partneraU horoskopu se jasno može videti predispozicija za brak, za razvod, za kvalitet odnosa. Ali...

Sadašnji mlad Mesec se nalazi u znaku Blizanaca, dok je vladar ove faze Merkur. Važno je naglasiti to da će se ovaj mlad Mesec nalaziti u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Capella, koja označava sreću, bogatstvo i proročke sposobnosti. Vrlo značajno je i to što je Merkur promenio znak, tačnije nalaziće se tada na 3. stepenu znaka Raka.

Kao i prethodna dva mlada Meseca, i sada će energija biti izuzetno pozitivna. Misli su žive i brze. Pregršt ideja, koje svakako treba dobro ubeležiti, kako se ne bi zaboravile. Izražena je želja i težnja za novim poduhvatima i promenama. Velika je potreba za pričom, živom rečju. Na koju god stranu da se okrenete čujete pregršt glasova, koji prerastaju u jednu, pravu galamu.

Sredstva komuniciranja i društvene mreže su u fazi usijanja. Prodavaonice i servisi mobilnih telefona i računara rade punom parom, samo razlozi nisu tako delikatni, kao što su bili u prošle dve nedelje. Sklapaju se nova, prijatna poznanstva. Sve je puno života. Na licima ljudi se da videti velika radost. Svi su užurbani, ali ne zbog opterećenja da li će stići na vreme, već zbog izražene hiperaktivnosti koja je sinonim za znak Blizanaca.

Ovo je dan masovne kupovine, veliki redovi su u prodavnicama i na kasama. Gužva je svugda neizbežna, ali ne podnosi se tako teško. Čak i da vas iznervira, to je samo na tren. 

Kako je Merkur u znaku Raka, kod mnogih je velika želja za druženjem sa članovima porodice i uživanjem u toplini porodičnog doma. Mnogi će sa članovima porodice planirati zajedničko letovanje ili proslavu važnog dana koji dolazi. Pružaju se odlične prilike za razrešenje svih nesporazuma u domu ili porodici. Pravi je trenutak za generalno spremanje doma, uređivanje i dekoraciju, zatim kupovinu novih uređaja, popravku onih koji ne rade dobro. Zatim, ovaj period je jako povoljan za sve aktivnosti sa papirologijom, nekretninama i prevoznim sredstvima.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.