Horoskop za planetarno poravnanje Saturna i Plutona u 2020. godini: život će postati bajka za ova 4 horoskopska znaka

Horoskop - 2020. godina doneće velike promene, a za ova 4 znaka Saturn i Pluton pripremili su pravu bajku!

Sledeće godine očekuje nas planetarno poravnanje Saturna i Plutona. Astrolozi kažu da to sobom nosi puno promena, odnosno, da će 2020. biti godina promena. Svi će horoskopski znakovi osetiti neke promene u 2020. – a ova četiri naročito.

Možda će to biti nova ljubav, novi posao ili generalno neke životne promene – a možda će se promeniti i malo od svega… Nova godina donosi puno novih stvari – velikih promena – naročito za ova četiri horoskopska znaka.

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki horoskopski znakVELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2020. GODINU: detaljna astro prognoza za svaki horoskopski znakDetaljna astro prognoza za svaki znak Zodijaka - evo šta nam godišnji horoskop predviđa na polju ljubavi za 2020. godinu!

Devica

Za Devicu će 2020. godina biti godina promena u ljubavnom životu. Nakon što duže vreme nisi imala sreće u ljubavi, sledeće godine kreće sve nabolje. Konačno ćeš upoznati veliku ljubav i stvari će postati ozbiljne. Na kraju godine čak može doći i do bračne ponude…

Bik

Kod Bika će u 2020. karijera krenuti nabolje. Napori pređašnjih godina konačno će se isplatiti i osobe rođene u znaku Bika videće i finansijski osetiti da im se isplatilo da se toliko bore i istraju sve ove godine. Možda će početak godine biti još malo neravan, ali to će brzo prestati.

Škorpija

Za Škorpiju će 2020. godina biti prilično uspešna. Naročito kad je reč o poslu i finansijama. Naime, zvezde će biti jako naklonjene Škorpiji i karma će napokon biti na njenoj strani.

OVAN, BIK I BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO I NOVACOVAN, BIK I BLIZANCI - GODIŠNJI HOROSKOP ZA POSAO I NOVACGodišnji horoskop za posao i novac za 2020. godinu - evo šta na polju karijere i finansija očekuje Ovna, Bika i Blizance!

Strelac

I Strelce očekuje puno dobrih promena sledeće godine. Sa dobro promišljenim odlukama Strelcima će napokon uspeti da prebrode loše poslovno razdoblje. Naročito će u ljubavi imati puno uspeha – naime, osobe rođene u znaku Strelca napokon su spremne da se otvore i prepuste promenama.

Izvor: miss7.24sata.hr

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.