Horoskop za period Venere u Blizancima (6. jul - 1. avgust 2017): gde vas čeka ljubav ovog leta

Venera je zakoračila u vazdušni znak Blizanaca! Donosi nam poeziju i ljubav!

"Šta je ljubav? Pogledajte cvet. Može li on reći: Nudim svoj miris dobrima, a uskraćujem ga rđavima? Ili, možete li zamisliti uličnu lampu koja odbija da osvetli put rđavoj osobi koja prolazi ispod nje? Pogledajte kako drvo daruje svoju nezaštićenu senku svima bez razlike - dobrima i lošima, mladima i starima, ljudima i zverima, pa i onima koji mu prilaze u nameri da ga poseku.

To je samo prvi smisao ljubavi: njena nedeljivost. Kao što Bog svojim suncem obasjava i zle i dobre, i daje kišu i pravednima i nepravednima... " ~ Anthony de Mello - "Put ljubavi"

I eto, opet se tiho ušunjala... lako poput daška povetarca koji dolazi kao uteha u vrelim letnjim danima, Venera je zakoračila u vazdušni znak Blizanaca. Venera je u Merkurovom carstvu, prepliću se beskrajne niti misli i osećaja, vodi se nova bitka u beskonačnom ratu racija i emocija. Venera u Blizancima, to je onaj plavi čuperak iz pesama Mike Antića, što nam povremeno doluta u misli i učini da "pomešamo note i piramide".

Venera u Blizancima, to je ona simpatična devojka iz komšiluka, ona koja oči sakrije lenonkama, a opet ponosno i gotovo prkosno korača ulicom u kratkoj letnoj haljinici, dok komšinice sa prozora pogledom prate svaki njen korak. Saobraćaj usporava, muškarci na ulici se okreću i shvataju značenje izraza "ljubav na prvi pogled". Nema tog ko se u nju nije zaljubio, a ona... ona se zaljubila bar u dvojicu.

TEST OTKRIVA TAJNE VAŠE LIČNOSTI: izaberite kuću i saznajte šta taj izbor govori o vama...

Venera u promenjivim Blizancima je negde između Neba i Zemlje, za nju ne postoje ni prošlost ni budućnost, ona živi u sadašnjosti, i baš poput deteta u prodavnici slatkiša, ona ne želi izabrati samo jedan, želi ih sve.

Merkur, kao vladar znaka Blizanaca, predstavlja paralelne veze, komunikaciju, saobraćaj, bliske prijatelje i rođake a takođe i poštu, banku, internet klub, knjižaru, biblioteku, ulicu, autobusku stanicu, komšiluk, osnovnu školu, izlete, kraća putovanja, ... Na svakom od ovih mesta možete sresti novu ljubav.

Eto savršene prilike da nekome poklonite čokoladicu sa porukom, savršeno vreme da se divite cveću u parku i da najlepši cvet poklonite najlepšoj osobi koju poznajete.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.